Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2019. Július 03. 17:25, szerda | Helyi
Forrás: Nemes Claudia

Gyémántdíjas kommunikáció Lébényben

Gyémántdíjas kommunikáció Lébényben

2019. június 5-én Budapesten, az 5. Országos Városmarketing Díj átadó ünnepségén Lébény városa már a 8. gyémántdíját vette át.

A kisváros képviselői idén is két kategóriában hozták el a megérdemelt jutalmat. Az egyik a „Belső kommunikációs megoldások és tartalom” kategórián belül nevezett „A Polgármester felel” c. magazinműsor, mely az aktuális közérdekű kérdéseket videós tartalom formájában dolgozza fel.


Erről már mi is többször beszámoltunk oldalunkon.

Hálásak vagyunk, hogy a műsor készítésében is aktívan részt vehettünk. Pusztai Dóra polgármesteri referenst, a lébényi marketinges és kommunikációs munkák vezetőjét kérdeztük. Milyen kritériumok alapján hozott döntést a zsűri? Mi volt a nevezett munka kiemelt erőssége?

A szakmai zsűri a pályamunkákat a megalapozott tervezés, a kreativitás, a szakszerű megvalósítás, a kitűzött célok elérését jelentő hatásosság és a források célszerű felhasználását jelentő hatékonyság szempontjai alapján értékelte.

Tehát minden egyes social media visszacsatolás (Facebook, YouTube, Google Analytics, SEO), az online kommunikációban mért eredményesség alapján boritékoltuk a sikert. Az elért adatok alapján tudtuk, hogy a versenykiírás feltételeit minden pontban elértük, sőt túl is teljesítettük. Büszkék vagyunk eredményeinkre!

A másik kategóriagyőztes programot, amely a „Városfejlesztési projektek marketing programjai, kampányai” kategóriában indult - is jól ismerjük. Ez a Családbarát kisvárosi program vagy ahogyan Lébényben hívják az ún. „lébényi modell”. Itt milyen számok, eredmények alapján értékeltek az eredményességet a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) képviselői?

A programot 2019. január 1-vel indítottuk, a megszavazott önkormányzati rendelet életbe lépését követően. – kezdte válaszát Kovács Gábor Lébény polgármestereA jelenlegi legfrissebb védőnői adatok alapján idén 41 újszülött várható. Eddig havonta átlagosan 2-3 kisbabát és családját köszöntöttük a 100.000 Ft támogatással és a számukra összeállított lébényi ajándékcsomaggal.

Az említett eismerés azonban nem ezeknek a számoknak köszönhető, hanem mindannak a kidolgozott pályázati háttérmunkának, mely – ezek szerint a legjobban - alátámasztotta családbarát kisvárosi modellünk létjogosultságát.

Lébény 3200 fős település – tele fiatalokkal, lendülettel, aktitivással, tervekkel. Olyan lehetőségekkel, melyek garantálják a folyamatos fejlődés lehetőségét, biztosítják a letelepedéshez, bővüléshez, további építkezésekhez szükséges feltételeket.

Az interjú és az eddigi közös munkáink alapján is elmondható, hogy Lébényben kiemelt értéke van a közösségeknek, az együttgondolkodásnak. A fejlődés azonban itt nem állhat meg. Jövőre újabb városmarketing díjak várhatóak! 😉

Gratulálunk!További sok sikert kívánunk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a