Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2018. Október 17. 00:00, szerda | Helyi
Forrás: Talpas Balázs

Véradás és Egészségnap Darnózselin

Véradás és Egészségnap Darnózselin

Egészségfejlesztési Iroda alakult a mosonmagyaróvári Karolina Kórház – Rendelőintézetben, melynek feladata az egészségfejlesztési programok megvalósítása a Mosonmagyaróvári kistérségben.

E program keretében került sor Darnózselin az Egészségnap című rendezvényre, mely keretén belül véradásra is lehetőséget biztosítottak, de hallás, látás, érállapot, emlő és csontsűrűség ingyenes vizsgálatára is,

Vámosi-Zics Éva EFI irodavezető és Boros Éva koordinálása mellett. Minderre az iskola biztosította a helységeket, a véradóknak – több, mint nyolcvanan érezték szükségét e nemes feladatnak- az önkormányzat és a helyi Vöröskereszt önkéntesei szolgálták fel a hagyományos sör/virsli terítéket.

A délutáni, estébe nyúló programon számos fiatal és idősebb részt vett, nem egy családból a szülők gyerekeikkel együtt adtak vért.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.