Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Február 19. 13:14, kedd | Belföld
Forrás: MTI

'Vegetáriánus' lesz Morrissey márciusi Los Angeles-i koncertje

'Vegetáriánus' lesz Morrissey márciusi Los Angeles-i koncertje

Nem árulnak húskészítményeket, még a McDonald's is bezár március 1-jén a Los Angeles-i Staples Centerben a világhírű brit énekes, Morrissey koncertje alatt.

A vegetáriánus zenész, az állatvédelem harcos aktivistája kikötötte, hogy a 20 ezer fős befogadó képességű koncerthelyszínen ne lehessen semmiféle hústerméket árulni a fellépése alatt. Míg a Staples Center korábban megtagadta Paul McCartney hasonló feltételét, Morrissey kérését elfogadták a szervezők - ismertette a The Hollywood Reporter online kiadása.
"Nem a saját győzelmemnek tekintem, hanem az állatok győzelmeként értékelem" - jelentette ki Morrissey.
A Staples Center ráadásul azt is bejelentette, hogy a jegyeladásokból befolyó összeg egy részét a PETA állatvédő szervezetnek juttatja.
Morrissey koncertturnéja során február 26-án érkezik Los Angelesbe. Az énekes korábban utalt arra, hogy 2014-ben visszavonul. Az 53 éves zenész a The Smith együttesben kezdte pályafutását 1982-ben, szólókarrierje 1988-tól indult be. A indie és alternatív zene ikonjaként tisztelt énekesnek azóta kilenc stúdióalbuma és 38 kislemeze jelent meg.

Címkék: Kultúra-zene

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben