Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Szeptember 12. 14:01, csütörtök | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Vasvillával támadt, életveszélyes sérülést okozott

Vasvillával támadt, életveszélyes sérülést okozott

Őrizetbe vettek egy férfit szerdán Fehértón a rendőrök, miután vasvillával támadt lakótársára, aki életveszélyes sérülést szenvedett,

Életveszélyt okozó testi sértés miatt folytat büntetőeljárást egy 47 éves, fehértói férfi ellen a rendőrség. A gyanúsított szerdán este egy fehértói családi ház udvarán szóváltást követően egy vasvilla nyelével fejen ütötte lakótársát – közölte a rendőrség honlapján.

Az 58 éves férfit a mentők életveszélyes sérüléssel kórházba vitték, ahol megműtötték. A nyomozók a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit őrizetbe vették és kihallgatták. A gyanúsított beismerő vallomást tett.

A sértettről pedig kiderült, hogy ellene két körözést adott ki korábban a törvényszék, valamint a járásbíróság és a készenléti rendőrség is kereste. Felépülését követően az 56 éves férfit is őrizetbe veszi a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről