Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2017. Augusztus 27. 00:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Szigetköz ízei, Vármegye borai Fesztivál‎

Vár Óvár- Kisfilm Verseny

Vár Óvár- Kisfilm Verseny

Szigetköz ízei, Vármegye borai Fesztivál‎ idei újítása. Jelentkezz!

A Szervezők felhívása:

Az idei évben, újításul rendezünk egy kisfilm versenyt, amelyhez sok szeretettel várjuk a jelentkezőket, korhatár nélkül.

A technikai részt és a film témáját rátok bízzuk, készülhet mobiltelefonnal vagy akár komolyabb filmes technikával is, lehet vígjáték vagy akár természet film is, a lényeg, hogy az elkészült pályamunka ne haladja meg a 3 perc időtartamot! A beérkezett kisfilmeket a fesztiválzáró napján (VASÁRNAP) a Nagyszínpadnál található LED falon mutatjuk be, majd ezután zsűri értékeli azokat és választja ki közülük a legjobbakat.

KÜLÖNKATEGÓRIA: A mosonmagyaróvári Önkormányzattal együttműködve indítunk egy külön kategóriát is, ahová azokat az alkotásokat várjuk, amelyek városunkat mutatják be. A szempontokat nem kívánjuk meghatározni, a film témáját, mondandóját rátok bízzuk.

A legfrappánsabb „művet” – e témakörben - Dr.Árvay István, városunk polgármestere és a verseny védnöke fogja kiválasztani, amely a város honlapjára is felkerül majd, mint reklámfilm. A polgármester Úr e filmet különdíjjal is jutalmazza.
A szervezők ebben a kategóriában fenntartják a jogot, hogy az elkészült kisfilm címét a felhasználáshoz igazodva megváltoztassák.

Nevezni augusztus 31-ig lehet a Fesztivál Facebook oldalán, vagy személyesen, a GABEN Étterem és Borbárban (Mosonmagyaróvár, Szent László tér 4,) a jelentkezési lap kitöltésével és a nevezési díj befizetésével. A DÍJ AZ ÁLTALÁNOS KATEGÓRIÁBAN 1500 Ft/ film, MÍG A VÁROSI FILM NEVEZÉS DÍJA 2500 FT/FILM. Az elkészült filmeket DVD-re kiírva a jelentkező nevével és a mű címével ellátva kell leadni az Étteremben.

Egy versenyző, kategóriánként max. 2 pályaművel indulhat.

A szervezők fenntartják továbbá annak a jogát, hogy a sértő vagy durva elemeket tartalmazó filmet a bemutatkozásból kizárják.

Jó filmkészítést kívánunk! :)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 07:53, szerda | Életmód

Bemutatták G. Fodor Gábor Orbán kontra Soros című könyvét

2024. Május 15. 07:52, szerda | Külföld

Giorgia Meloni: nem egyedül Magyarország mond nemet a migránsok szétosztására

Magyarország nem az egyetlen európai uniós tagállam, amely nemet mond a migránsok szétosztására, magukat sokkal európaibbnak valló nemzetek is ugyanezt teszik

2024. Május 15. 07:49, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - Az FTC a duplázásért, a Paks a történelmi sikerért hajt

A Ferencváros a duplázásért, míg a Paks története legnagyobb sikeréért küzd a labdarúgó MOL Magyar Kupa szerdai döntőjében.

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.