Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. Április 04. 05:00, kedd | Bulvár
Forrás: mti

Újabb legendás együttes lép fel Magyarországon

Újabb legendás együttes lép fel Magyarországon

A hetvenes évek legendás brit rockzenekara, a Smokie november 3-án Budapesten lép fel - közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.

A Bradfordból indult együttes a hatvanas években eredetileg a The Yen néven futott, majd a Smokey, végül Smokie nevet vették fel. A hetvenes évek közepén Midnight Café és Pass It Around című albumaik nagy sikert arattak, de kislemezeik is levették lábukról a rajongókat. Az If You Think You Know How To Love Me rögtön a brit toplisták élére ugrott, a Living Next Door To Alice című, 1976 novemberében kiadott daluk pedig már világszerte hatalmas sláger lett, akárcsak az egy évvel későbbi Lay Back In The Arms Of Someone.

Bár 1980-ban bejelentették feloszlásukat, különböző felállásban azóta is tovább zenélnek, és időről-időre újabb lemezekkel is jelentkeznek. A népszerű együttes 1995 óta Mike Craft vezetésével lép fel.

Jól ismert slágereiket november 3-án a Budapest Kongresszusi Központban hallhatja a közönség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.