Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2022. Március 31. 17:01, csütörtök | Bulvár
Forrás: mti

Újabb Balaton Sound fellépők nevei derült ki

Újabb Balaton Sound fellépők nevei derült ki

Mások mellett Richie Hawtin, Deborah De Luca, Fisher és Monolink is fellép az idei Balaton Sound fesztiválon Zamárdiban június 29-től július 2-ig.

A most bejelentett listán szereplő nevek az underground elektronika képviselői - közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Mint írták, fellép Zamárdiban a digitális zeneszerkesztés innovátora, Richie Hawtin, a nápolyi techno képviseletében Deborah De Luca, az ausztrál dj/producer Fisher és a neves német dj, Sven Väth.

2022-ben visszatér a Balaton Soundra a közönségkedvenc spanyol elrow is. Az El Triángulo de las Rowmudas című műsor a mélytengeri világba fogja elrepíteni a közönséget medúzáival, óriáspolipjaival és a veszedelmes kalózokkal. A show fellépői között lesz mások mellett Pan-Pot, Loco Dice, Meduza, valamint Jamie Jones és Joseph Capriati.

A most bejelentett fellépők közé tartozik még Archie Hamilton, az Analog Balaton, Bastian Bux, Ben Böhmer live, Candyman, Chuck & Perge, Cloonee, a Collective Machine, Danny Tenaglia, De La Swing, Denes Toth, Dj Pola, Episode1, Franky Rizardo, Giolí & Assia, Giorgia Angiuli, Hot X, HVOB, Hernan Cattaneo b2b Nick Warren, Jaffa Surfa & Garay, James Cole, Julian Jeweil, Ilario Alicante, Marc Maya, Mateo & Spirit, Metha, Miss Monique, Monolink, Nastia, Nick Curly, Nusha, Paul Kalkbrenner, Poli, Raul Young, Rizkid, Sabee, Secret Factory, SanFranciscoBeat, Shabaam, Space 92, Svetec, Tini Gessler, Toni Varga, Viviana Casanova.

A szervezők már korábban bejelentették mások mellett Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Marshmello, Timmy Trumpet vagy Alesso fellépését.

Címkék: balaton sound

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára