Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Szeptember 18. 10:45, szerda | Helyi
Forrás: Nemes Claudia, Horváth Imre; Fotó: Stipkovits Veronika

Újabb 590 ezer forintot horgásztak össze a Hospice Ház javára - galériával

Újabb 590 ezer forintot horgásztak össze a Hospice Ház javára - galériával

Szeptember 15-én tartották Halásziban, az Öreg Csuka Horgásztónál azt a horgászversenyt, melynek teljes bevételét ismét a Segítő Kéz Alapítvány kapta a mosonmagyaróvári Hospice Ház támogatására.

2019. április 6-án gyűltek össze először a horgászok és a horgászat iránt érdeklődők Horváth Imre szervező felhívására Halásziban, az Öreg Csuka Horgásztónál. A cél akkor is az volt, ami idén szeptemberben is: jótékonyság a mosonmagyaróvári Hospice Ház javára.

Az első rendezvényhez képest nemcsak a tapasztalatok, hanem a támogatók is emelkedtek. Ennek is köszönhető, hogy az őszi verseny "bevétele" több, mint a duplája lett a tavaszi megmérettetésnek.

A versenyen médiánk is jelen volt, hogy megörökítsük a programokat, a fogásokat és a jeles kezdeményezést minden részletét. Az esemény végén Horváth Imre főszervező nyilatkozott:

Köszönettel tartozok minden adakozónak, aki bármilyen formában támogatta a 2. alkalommal megrendezésre került D. Corner Jótékonysági Horgászversenyt, melynek bevétele minden képzeletünket felülmúlta. A pontos végösszeg: 590.000 Ft lett.
A versenyen 41 fő vett részt, akik 3 szektorban versenyeztek. Külön díjaztuk a hölgyeket és a gyerekeket. A helyezések a következőképpen alakultak:


Legfiatalabb versenyző: Körtvélyesi Benjamin

Női kategória:
1, Grózel Izabella 21,955kg
2, Sastin Brigitta 17,25 kg
3, Takács Nikoletta 0,30kg
A díjak mellett nyertek még egy napijegyet is, a Hegyeshalmi Vasutas Horgász Egyesülett jóvoltából.

A szektor
1, Savanyu László 20,665 kg
2, Smauzer Péter 19,616 kg
3, Kecső Balázs 11,67 kg
4, Bősze Balázs 11,435 kg

B szektor
1,Krauszberger Benjamin 54,275kg
2,Enzsel Csaba 35,4kg
3, Ifj. Bali József 28,85kg
4, Zentai Gábor 25,56

C szektor
1, Mátyus László 30,875kg
2, Nagy Dominik 24,79kg
3,Grózel Izabella 21,955kg
A szektor 2.helyezettek Szelecz József által felajánlott napijegyet kapták a mosonszolnoki kisbányára, a szektor 3. helyezettek peidg a levéli horgászegyesület által felajánlott napijegyet kapták a díjuk mellé.


A szektor győztesek súly alapján döntötték el helyezésüket az abszólult kategoriában:
1, Krauszberger Benjamin 54,275kg
2, Mátyus László 30,875kg
3, Savanyu László 20,665kg
A szektor győztesek a díjak mellé egy Dobos Horgászbolt által felajánlott utalvánnyal is gazdagabbak lettek.


Az Abszolult Bajnok Krauszberger Benjamin lemondott erről és így tudtuk díjazni a legnagyobb halat fogó versenyzőt, aki Bősze Balázs lett egy 5.205 kg amurral.

Ahhoz, hogy ez a verseny létrejöhessen, nagyon sok szponzorra, támogatóra is szükség volt. Lehetőséget adunk arra, hogy felületünkön egyenként bemutassuk őket, mert úgy gndoljuk, hogy - reklám ide vagy oda - mindenki megérdemli, hogy megemlítsük!

Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak akik pénzbeli vagy tárgyi adománnyal hozzájárultak a D.Corner Jótékonysági Horgászverseny sikeréhez amely a Hospic Ház javára szerveztünk. - folytatta nyilatkozatát Horváth Imre szervező -

Akik segítették a rendezvény sikerét:
Külön köszönet Bali Zoltánnak és nejének Bali Móninak, két alkalmazottjuknak, valamint Bugár Róbertnek a hely biztosítása miatt. Támogatóink: Báthory Zoltán, Picúr Húsbolt, Móvár-Print, Dobos Horgászbolt Mosonmagyaróvár, Heveder Zoltán, Teka Magyarország Zrt,, Marina Pizzéria, Majlinger Kertészet, Family-Friss Kft,, Addenda Kft,

Média Támogató: InfoMosonmagyaróvár és InfoSzigetköz Média

Judit Skobrák, Horváth Imre, Nagy Dominik, Bali József(búza), Ifj.Bali József (Joci), Horváth Csaba (cfb tulajdonosa), Pszicho Pecások Horgászbolt (Ásványráró) Faragó Miklós, Jankovits Imre És Edit,Vedrődiné Szabó Andrea, Postáné Galambos Zsuzsanna, Itató Strandbüfé, MOFÉM márkabolt, Szerdahelyi lottozó(Halászi),Gyöngyös utcai papirbolt, Bakondi Karoszéria, Uno Autos Bolt, Sári Csárda, Party Shop, Bellisima Szépségstudió, Szellőrózsa Abc, Hubertusz Vadászbolt, Mágia Tours, Régia Panzió, Európa Étterem,1001 cikk Áruház, Elegant Szolárium, Medditerán Szolárium, Darnó Hús, Lőrincz György (Jánossomorja polgármestere),Kemenczés Pizza, Bakos Dominika, Lufi és Party varázs, Souvenir bolt, Kaszás Balázs a Viseld.hu Csapatpóló tulajdonosa, Marika virág és ajándékbolt, Ilona Körömstúdió, Lepsényi Csillárszalon, sneci.hu, Sipőcz Róbert, Éva Szépségszalon,Tamás Róbert, Csali Hungária Kft, Dr. Padló, Pető Zsolt, a Móvár-Print tulajdonosa, Szelecz József, Blümmel Ottó, a Levéli Horgász Egyesület elnöke,Dobos Gyula, Hegyeshalmi Vasutas Sporthorgasz Egyesulet, Staár Katalin, Mikroflexum, Family Élménypark, Timlinger Frigyes, Hédervár ÖTA, Dr.Varga Antal Dóra, Futura Mosonmagyaróvár, Kelet lányai hastánccsoport (Hédervár), Főnix Motorosok, Sifon Méter és Rövidáru Bolt, Malom Cafe, Ölbői Horgásztó, Gombos János, Vedrődi üveges műhely, Naturland bolt, Csali-Pali horgászbolt, Winkler Villamosági bolt, Papirusz papírbolt, Jámbor József,Monarchia kávéház, Gyertyasziget, Kreatív Virág, Schmuk ABC (Eli Bolt), Rita Cukrászműhely, Ádám Csaba, Wicher Nikolett, Krisztián Almási, Multi-Cikória Kft, Halászi Önkormányzat, Magyaros étterem, Mezei Gábor, Hekomp, Szabó Imre, Császár-Mix horgászbolt, Mofém Étterem, Motherson Mosonmagyaróvári Kézilabda Club, Reiner óra-ékszer, Bernáth Cukrászműhely, Molnár Gábor, Gyimóthy Gábor, 5 perces Étterem, Kellei Kereskedőház, Andreas Muik, Ruja Pepi, Romsics Attila, Jade Kozmetika és fodrászat, Skulo Car Parts.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Külföld

Joe Biden aláírta az Ukrajna hatvanmilliárd dolláros biztonsági támogatásáról szóló törvényt

Joe Biden elnök aláírta és ezzel hatályba léptette a 95 milliárd dollárról szóló törvénycsomagot, amely a többi között Ukrajna és Izrael számára tartalmaz forrásokat.