Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Március 28. 14:29, hétfő | Helyi

Új benzinkút nyílt Héderváron

Új benzinkút nyílt Héderváron

A Shell magyarországi hálózata új töltőállomással bővült, 193. kútjukat Héderváron, Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő területén nyitották.

A Szigetköz egyik központjában, az osztrák-szlovák határon egyszerre hét jármű töltésére alkalmas állomást létesített a Shell Hungary zRt., a Győrt és Mosonmagyaróvárt összekötő főút mellett.

A több mint 70 négyzetméternyi, a vásárlókat gyors és kényelmes kiszolgálással fogadó shop fontos környezetvédelmi szempontok figyelembevételével létesült, energiatakarékos világítótesteket és hűtőberendezéseket telepítettek az üzletbe.

A helyi lakosság, valamint a térségbe érkező számos hazai és nemzetközi turista számára nem csak tankolási lehetőséget biztosít a Shell, hanem az új szemlélettel megálmodott koncepciónak köszönhetően, egy megállással minőségi élelmiszerek vásárlására, illetve egyéb kényelmi szolgáltatások igénybevételére is lehetőség nyílik. A Shell Café kávézójának kínálatában a kedvelt, bársonyos kávé mellett ízletes csomagolt szendvicsek, a népszerű hot dog és a grillcsirke is megtalálható.

Az állomás hat kútoszloppal, továbbá egy LPG-kúttal rendelkezik, emellett kétállásos kézi autómosó is áll az ügyfelek rendelkezésére. Az állomás állatbarát, így tankolás, vagy frissítő elfogyasztása közben is gazdájukkal tarthatnak a házi kedvencek.

A Shell a járműforgalomtól elzárt, biztonságos pontokon kirakott itatótálakkal várja négylábú vendégeit, az abban elhelyezett víz frissességéről pedig folyamatosan gondoskodnak a munkatársak. A kihelyezett póráztartóknál a gazdik kényelmesen, és biztonságosan rögzíthetik kutyusaikat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak