Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2020. Május 04. 22:49, hétfő | Helyi
Forrás: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata

Ügyfélfogadás a Hivatalban

Ügyfélfogadás a Hivatalban

Az alábbi intézkedések május 6-tól érvényesek.

A Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadása 2020. május 6-tól a védelmi intézkedések fokozott betartása mellett előzetes időpontfoglalással történik. A személyes megjelenések időpontját – a korlátozott lehetőségek miatt – kérik, előzetesen a Polgármesteri Hivatal központi telefonszámán (96/577-800) egyeztessék le munkanapokon 07.30–12.00 óra között. A koronavírus-fertőzés megelőzése, terjedésének lassítása érdekében kérik, a Hivatal épületében használjanak maszkot és tartsák be a távolságtartási szabályokat ügyeik intézése alatt is!

A Polgármesteri Hivatalban – ügyfélterek, irodák, mosdók – a megfelelő kézfertőtlenítés lehetősége, a higiéniai feltételek, a takarítás és fertőtlenítés folyamatosan biztosított.

A korlátozások enyhítésének ellenére, a járvány terjedésének lassítása érdekében Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata életkortól függetlenül továbbra is arra kéri a lakosságot, hogy csak indokolt esetben hagyja el lakóhelyét! Ügyeljenek a távolságtartásra! Hívják fel a fiatalok, valamint az idősebb korosztály figyelmét is erre! A járványt csak összefogással tudjuk megfékezni!

Hiteles, naprakész információkért látogasson el a koronavirus.gov.hu weboldalra!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: