Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2019. Január 05. 13:16, szombat | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Torlódás az M1-es autópályán Hegyeshalomnál

Torlódás az M1-es autópályán Hegyeshalomnál

A megnövekedett forgalom miatt torlódnak a személygépjárművek a hegyeshalmi határátlépési pont közelében.

A megnövekedett forgalom miatt a személygépjárművek vonatkozásában - 2019. január 5-én 10 órára – 4-5 kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópályán, Hegyeshalom közelében. A megnövekedett forgalom miatt a közlekedőknek a határátlépési pontnál történő áthaladás lassulására kell számítani.

Kérjük az erre haladó gépjárművezetőket, hogy az Ausztriába történő határátlépéshez - lehetőség szerint – válasszák az M15-ös autóúton a rajkai, illetve a soproni, vagy a vámosszabadi határátlépési pontokat.

Kérjük továbbá, hogy a gépjárművezetők fokozott odafigyeléssel közlekedjenek az autópálya érintett szakaszán, továbbá, hogy indulás előtt a rendőrség honlapjának határinfo oldalán tájékozódjanak a választott határátlépési pontoknál szükséges várakozási időkről!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.