Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2022. Július 07. 09:05, csütörtök | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Többszörösen körözött sorozatbetörőt fogtak a rendőrök

Többszörösen körözött sorozatbetörőt fogtak a rendőrök

Több körözés volt érvényben egy 30 éves férfi ellen, aki vagyon elleni bűncselekményeket követett el az elmúlt években Törökszentmiklóson. A helyi nyomozóknak vallott cselekményeiről.

Ismeretlen személy károsított meg több törökszentmiklósi magánszemélyt 2021. és 2022. között. A hívatlan látogató a bűncselekmények alkalmával műszaki-háztartási cikkeket, okmányokat, ékszereket, élelmiszereket vitt magával. A nyomozók minden esetben helyszíni szemlét tartottak, nyomok után kutattak, adatokat gyűjtöttek és tanúkat hallgattak ki. Az elvégzett nyomozási cselekmények alapján a nyomozók megállapították, hogy a lopások feltételezett elkövetője egy 30 éves helyi lakos lehet, akit a korábban elkövetett bűncselekmények miatt már jogerősen elítélt a bíróság. A férfi a börtönbüntetés letöltése miatt nem vonult be a büntetés-végrehajtási intézetbe, ezért ellene körözés volt érvényben – közölte a rendőrség.

A helyi rendőrök megállapították a többszörösen körözött férfi tartózkodási helyét, akit összehangolt akció keretein belül kedden elfogtak majd előállítottak a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra. A nyomozók nyolc rendbeli lopás elkövetését rótták a férfi terhére, aki kihallgatása során beismerő vallomást tett, büntetésének letöltésére átszállították a büntetés-végrehajtási intézetbe.

Címkék: betörő, elfogás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.