Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Október 23. 19:06, szombat | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Több százezer forint értékben lopott, egy óra alatt elfogták

Több százezer forint értékben lopott, egy óra alatt elfogták

Több százezer forint értékben lopott el karórákat egy pásztói ékszerüzlet kirakatából egy 30 éves férfi.

A rendőrségre csütörtökön 21 óra 45 perckor egy pásztói ékszerüzlet tulajdonosa tett bejelentést, miszerint az üzletből ismeretlen személy több karórát ellopott.

A pásztói rendőrök a bejelentést követően egy órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 30 éves helyi lakost. A nyomozók megállapították, hogy a férfi 21 óra 30 perc körül az ékszerüzlet kirakatát könyökkel betörte, az ablaküvegen keresztül benyúlt és a kirakatból három nagy értékű karórát – összesen 212 ezer forint értékben – ellopott. A férfi ezek után a helyszínről otthonába távozott, ahol a rendőrök a kutatás során megtalálták az eltulajdonított értékeket, majd azokat lefoglalták – közölte a rendőrség.

A hatóság tagjai a pásztói lakost a rendőrkapitányságra előállították, lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására az ügyészségen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.