Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2020. Április 21. 11:24, kedd | Helyi
Forrás: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata

Szigetközi szúnyoggyérítés

Szigetközi szúnyoggyérítés

A központi szúnyoggyérítési programot 2017. január 1-től a katasztrófavédelem vezetője irányítja.

Az országos szúnyoggyérítési program a csípőszúnyogok fejlődéséhez igazodik, és minden évben jellemzően áprilisban indul. A Szigetközben előzetes információink szerint elárasztás várhatóan nem lesz ebben az évben. A szúnyoggyérítést indokolt esetben kezdik meg, erre például egy nagyobb esőzés – és annak következményei - miatt is sor kerülhet. A katasztrófavédelem által koordinált szúnyoggyérítés helyszíneiről és időpontjairól, folyamatos és pontos információk ahttps://www.katasztrofavedelem.hu/honlapon olvashatók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Sport

Tour de Hongrie - Poelsé a záróetap, Nys az első belga sárga trikós, Dina a legjobb magyar

Thibau Nys nyerte a 45. Tour de Hongrie országúti kerékpáros körversenyt, amelynek vasárnapi zárószakaszán Wout Poels diadalmaskodott.

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Belföld

Naposan indul a hét, majd megnő a záporok, zivatarok esélye

Napos idő várható gomolyfelhőkkel a hét első felében, 19-25 Celsius-fokos csúcshőmérsékletekkel, majd megnő a záporok, zivatarok esélye - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Sport

Férfi kézilabda vb-selejtező - A magyar válogatott kettős győzelemmel jutott ki a tornára

Az olimpiai kvótás magyar férfi kézilabda-válogatott kettős győzelemmel jutott ki a jövő évi világbajnokságra, mivel 36-23-ra nyert Litvánia ellen a selejtező vasárnapi visszavágóján, Veszprémben.