Városlista
2020. március 29, vasárnap - Auguszta, Bertold

Hírek

2019. December 30. 21:00, hétfő | Helyi
Forrás: Nemes Claudia

Szeretetteljes Karácsony Máriakálnokon - galériával

Szeretetteljes Karácsony Máriakálnokon - galériával

2019. december 20-án tartotta Máriakálnok Önkormányzata a negyedik adventi megemlékezését, melyen kicsik és nagyok közösen gyújtották meg a koszorú utolsó gyertyáját.

Zsúfolásig telt a közösségi ház péntek este Máriakálnokon, amikor a helyi óvodások és iskolások adták elő karácsonyi műsoraikat. A gyermekek és a pedagógusok remek felkészüléssel teremtették meg az igazi adventi, csodaváró hangulatot. Mindezt pedig már csak koronázta a Mandala Trió, Payer Hajnalka és dr. Porpáczy Krisztina közös koncertje.


dr. Tóásóné Gáspár Emma polgármester köszöntőjében elmondta:

Bár a jelenben éljükmeg, de a karácsony mindig a jövő ígérete, hisz Jézus született meg e napon, aki a jövőt biztosítja. Így volt ez kétezer évvel ezelőtt és így van ez napjainkban is.

Majd kiemelte:

Jó lenne, ha a karácsonyfa alá nem csak az ajándékokat helyeznénk el, hanem szívünk szereteté is. Nem drága ajándékok jelentik szeretetünket, hanem, hogy önmagunkból mit adhatunk.

A polgármester végül megköszönte az iskola, az óvoda és a többi segítő lelkes, egész éves munkáját, mellyel nemcsak megemlékeznek, hanem szebbé, meghittebbé teszik az ünnepeket a község életében.

A közel 2 órás műsor után az udvaron folytatódott az ünnepre hangolódás. Meleg tea, forralt bor és sütemények várták a beszélgetni vágyó fiatalokat és időseket.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 27. 06:00, péntek | Helyi

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Március 26. 19:38, csütörtök | Helyi

Az otthon muzsikája

Ha valaki sokáig él elszigetelten az otthonában, annak beszűkül a mindenség, napjai szürkébbé válnak, gondolkodása lelassul, mozgása ráérősebb lesz.

2020. Március 25. 20:13, szerda | Helyi

Cinkos, aki néma

Köszönöm szépen mindenkinek, aki elolvasta, lájkolta, kommentelte, megosztotta a tegnapi, „NE DÖNTSENEK MÁSOK RÓLAM!” című jegyzetemet.

2020. Március 25. 13:43, szerda | Helyi

Tisztelt Hirdetőink, Olvasóink!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy lapunkat továbbra is megjelentetjük, az irodánkban a személyes ügyfélfogadást szüneteltetjük, a jelenlegi helyzet fokozott óvatosságot kíván tőlünk is.