Városlista
2019. szeptember 18, szerda - Diána

Hírek

2019. Augusztus 17. 21:17, szombat | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Személyi sérüléssel járó baleset történt Lébény térségében

Személyi sérüléssel járó baleset történt Lébény térségében

Két gépjármű ütközött az M1-es autópályán, mindketten az árokban landoltak.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2019. augusztus 16-án 5 óra 45 perckor, az M1-es autópálya lébényi térségében. A jelenlegi adatok alapján egy román rendszámú Volkswagen típusú kisbusz haladt Budapest felé a belső sávban, amikor – eddig tisztázatlan okok és körülmények között – ütközött egy, a külső sávban mellette haladó Opel típusú személyautóval.

A két sofőr egyaránt elvesztette uralmát a járműve felett, és az úttestről letérve, az árokba hajtott. A kisbusz ezt követően felborult, és fejtetőn állt meg.

A balesetben mindkét gépjárművezető megsérült, a mentők kórházba vitték őket.

A hosszú hétvégén megnövekedett forgalom várható Győr-Moson-Sopron megye útjain, kiemelten az M1-es autópályán, ezért kérjük, hogy a sebességhatárok betartására, az út- és látási viszonyokra figyelemmel közlekedjenek! Legyenek türelmesek, vezessenek kissé lassabban, óvatosabban! Haladásuk során tartsanak nagyobb követési távolságot, és legyenek toleránsabbak, ha az utak zsúfolttá válnak!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 18. 10:45, szerda | Helyi

Újabb 590 ezer forintot horgásztak össze a Hospice Ház javára - galériával

Szeptember 15-én tartották Halásziban, az Öreg Csuka Horgásztónál azt a horgászversenyt, melynek teljes bevételét ismét a Segítő Kéz Alapítvány kapta a mosonmagyaróvári Hospice Ház támogatására.

2019. Szeptember 17. 00:00, kedd | Helyi

Ősszel újra szemétgyűjtési akciót szervez a Magyar Közút „JOBB, HA EL SE DOBOD” címmel

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. több év kihagyás után 2019. április 29-én „Jobb, ha el se dobod!” címmel indította újra országos szemétgyűjtési programját.

2019. Szeptember 17. 00:00, kedd | Helyi

Mozdulj szabadon öko- és sportnap a Szigetközben!

50 fős csoport érkezett Szlovákiából térségünkbe

2019. Szeptember 17. 00:00, kedd | Helyi

Egészségház épült Ásványrárón

2019. szeptember 13-án került sor a Korszerűen - akadálymentesen Ásványrárón. Új egészségház létesítése az esélyegyenlőség és egyenlő bánásmód jegyében c. projekt keretében elkészült egészségház ünnepélyes átadására.