Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2018. December 01. 16:38, szombat | Helyi
Forrás: Lébény.hu

Szakmavilág roadshow lébényi állomása

Szakmavilág roadshow lébényi állomása

A roadshow kamionja november 27-én Lébénybe látogatott el, ahol a helyi iskolások nyertek betekintést a különböző szakmák világába.

Október 13-án elindult turnéjára a Szakmavilág roadshow hatalmas kamionja, mely november 29-ig minden egyes állomásán izgalmas, kifejezetten a tizenévesek érdeklődési körére szabott aktivitásokkal támogatja a diákokat abban, hogy minél több szakmát ismerjenek meg, illetve a helyszínen pályaválasztási tanácsadók további hasznos információkkal és nyereményekkel várják a fiatalokat.

A roadshow célja, hogy megismertessék a fiatalokkal a széleskörű továbbtanulási lehetőségeket, és azokat a szakmákat, amelyek érdeklődési körükhöz közel állhatnak és tehetségesnek bizonyulhatnak benne.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén