Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2021. Augusztus 18. 08:44, szerda | Bulvár
Forrás: mti - illusztráció: instagram/ScarletJohansson

Scarlett Johansson is játszik Wes Anderson új mozijában

Scarlett Johansson is játszik Wes Anderson új mozijában

Scarlett Johansson is csatlakozott a válogatott színészgárdához, amely szerepet kapott Wes Anderson új filmjében - írja a The Hollywood Reporter.

A Fekete özvegy sztárja Spanyolországban kezdett forgatni Wes Andersonnal. A színésznő korábban is dolgozott a rendezővel, a Kutyák szigete című filmjében adta az egyik animációs szereplő, Nutmeg hangját.

Anderson új produkciójában, amelynek ő írta a forgatókönyvét is, mások mellett Adrien Brody, Bill Murray, Jason Schwartzman, Tilda Swinton, valamint Margot Robbie és Tom Hanks is kamera elé áll.

A forgatókönyvről egyelőre semmit sem lehet tudni, és az sem derült ki, hogy Johannson milyen szerepet kapott.

Az eddig már hétszer - köztük A Grand Budapest Hotelért - Oscar-díjra jelölt rendező új filmjének forgatása szeptemberben fejeződik be, októberben pedig A francia kiadás című legutóbbi filmjét kezdi forgalmazni a Searchlight.

Scarlett Johannsont 2020-ban a Házassági történet és a Jojo Nyuszi című filmért is Oscar-díjra jelölték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.