Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Június 21. 09:34, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Pozitív lett a sofőr drogtesztje

Pozitív lett a sofőr drogtesztje

Mosonmagyaróváron a Kapucinus utcában igazoltattak egy autóst a rendőrök, akinek aztán drogtesztje többféle kábítószerre is pozitív értéket mutatott.

A sofőr bizonytalanul közlekedett, ezért figyeltek fel rá a rendőrök, majd igazoltatták a 30 éves hegyeshalmi férfit. A sofőr az intézkedés alatt zavartan viselkedett, beszéde akadozó volt, azonban a vele szemben alkalmazott alkoholteszter negatív eredményt mutatott. A járművezető végül az egyenruhások kérdésére elismerte, hogy néhány órával korábban kábítószert fogyasztott, ezért őt elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították, ahol a vele szemben alkalmazott drogteszt többféle kábítószerre is pozitív eredményt mutatott.

A nyomozók a gépkocsivezetőt kábítószer birtoklása, valamint bódult állapotban történt járművezetés vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.