Városlista
2022. január 19, szerda - Sára

Hírek

2021. Június 21. 09:34, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Pozitív lett a sofőr drogtesztje

Pozitív lett a sofőr drogtesztje

Mosonmagyaróváron a Kapucinus utcában igazoltattak egy autóst a rendőrök, akinek aztán drogtesztje többféle kábítószerre is pozitív értéket mutatott.

A sofőr bizonytalanul közlekedett, ezért figyeltek fel rá a rendőrök, majd igazoltatták a 30 éves hegyeshalmi férfit. A sofőr az intézkedés alatt zavartan viselkedett, beszéde akadozó volt, azonban a vele szemben alkalmazott alkoholteszter negatív eredményt mutatott. A járművezető végül az egyenruhások kérdésére elismerte, hogy néhány órával korábban kábítószert fogyasztott, ezért őt elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították, ahol a vele szemben alkalmazott drogteszt többféle kábítószerre is pozitív eredményt mutatott.

A nyomozók a gépkocsivezetőt kábítószer birtoklása, valamint bódult állapotban történt járművezetés vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 13. 14:00, csütörtök | Helyi

11 szír férfit próbált kicsempészni, Rajkánál elfogták

Az illegális migránsokat a kocsijában összezsúfolva fuvarozta Ausztria irányába a moldáv férfi.

2022. Január 12. 08:16, szerda | Helyi

Szlovákiába próbált elmenekülni az embercsempész

Az M15-ös autóúton akartak igazoltatni egy cseh honosságú autót a rendőrök, amikor a sofőr a jelzésre nem állt meg, majd Szlovákiába hajtott.

2022. Január 07. 09:20, péntek | Helyi

Vadbalesetekre figyelmeztet a rendőrség

Az 1-es számú főúton, Kimle térségében két autó ugyanazt a vaddisznót. Személyi sérülés nem történt, a vad azonban a helyszínen elpusztult. A rendőrség a balesetek elkerülésére figyelmeztet.

2022. Január 01. 19:16, szombat | Helyi

Több eljárást indított a rendőrség pirotechnikai termékek miatt

Szilveszter éjféltől országszerte reggel 6 óráig 14 emberrel szemben indított eljárást a rendőrség pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés miatt