Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. Május 02. 22:23, kedd | Helyi
Forrás: dunaszeg.hu

Ne lopj! Kérd el!

Ne lopj! Kérd el!

Elvitte a víz. Vagy a gulya. Vagy a jóindulat. A Szigetközi Gulyahajtás margójára ...

"Szomorú a gulyahajtás idei tapasztalata, ugyanis a szervezők mindent megtettek annak érdekében, hogy a helyiek és távoliak, kicsik és nagyok együtt, tartalmasan szórakozhassanak, azonban ez nem volt elég mindenkinek, hiszen valaki vagy valakik úgy gondolták, hogy magukkal visznek emlékbe három asztalt és négy sörpadot, amik ráadásul nem is az önkormányzaté voltak, hanem kölcsönbe kaptuk, tehát egyrészt tetemes áron ki kell fizetni, másfelől pedig igazán jó fényt vet a településre, hogy itt lába kél a holmiknak.


Nagyon bizakodó vagyok, hogy az elkövető magára ismervén úgy határoz, hogy visszatesz mindent oda, ahonnan elvitte és a jövőben nem kell mindent leragasztani, kikötözni, lekarózni arra való tekintettel, hogy valaki vagy valakik inkább lopnak, semmint kérnének."

Szigethy Balázs
jegyző

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:48, hétfő | Életmód

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen, pedig 72 százalékuk szerint fontos a rendszeres testmozgás

2024. Május 06. 09:47, hétfő | Sport

Két magyar a top 50-ben a tenisz-világranglistán, Marozsán újabb karriercsúcsa

A 36. helyen álló Marozsán Fábián és az 50. Fucsovics Márton révén két magyar is tagja a top 50-nek a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.

2024. Május 06. 07:54, hétfő | Sport

A 125 éves Ferencváros gólrekordot döntött a Debrecen ellen

A bajnok és kupadöntős Ferencváros 5-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

2024. Május 06. 07:53, hétfő | Sport

Miami Nagydíj - Pályafutása első sikerét aratta Lando Norris

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Miami Nagydíjat, ezzel pályafutása 110. futamán az első győzelmét aratta.