Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2019. Szeptember 03. 18:00, kedd | Helyi
Forrás: mkcse.hu

MKC: a Szigetköz csapata is!

MKC: a Szigetköz csapata is!

MKC-Start! néven megtartotta idei szezon nyitó ünnepségét a Motherson-Mosonmagyaróvár NB I-es női kézilabdacsapata.

A játékosok bemutatása és a támogatók köszöntése mellett az együttes új felszerelésével is megismerkedhetett a közönség.
Az új felszerelésen természetesen kiemelt helyet kaptak a csapat fő támogatói, a város, a világcég, névadó szponzor Motherson, a Tippmix, az Eu-Fire, az UFM, a Junkerwerk, a Flexum Fürdő, a Strabag, a Mofém, valamint két új logó is felkerült az MKC idei mérkőzés garnitúrájára. Egyrészt, a korábbi együttműködést tovább erősítve, a mezen immáron ott díszeleg a megye családi napilapjának, a Kisalföldnek az emblémája, másrészt pedig a nadrágra felkerült a Szigetköz név, amellyel a csodálatos tájegységet népszerűsíti a gárda, ráadásul egyértelműen jelzi, hogy az egész Szigetköz csapata az MKC.
Az eseményen az országos hírű B-közép is kiemelt szerepet kapott, hiszen az MKC idén hatszázezer forinttal támogatja a szurkolói egyesületet, amelynek elnökének, Vitéz Péternek egy új mezt is átnyújtott Horváth Cs. Attila klubelnök és Tilinger Tamara csapatkapitány, a 8-as szám pedig egyértelműen üzeni, hogy a közönség az együttes nyolcadik játékosa.
A Motherson-Mosonmagyaróvár, pénteken 18.30 órakor, az Alba Fehérvár otthonában kezdi meg a 2019/20-as bajnokságot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.