Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. November 15. 14:24, kedd | Bulvár
Forrás: mno.hu/MTI

Mégsem fejezi be Brad Pitt

Mégsem fejezi be Brad Pitt

A filmsztár Szöulban megcáfolta korábbi nyilatkozatát, és kijelentette, mégsem vonul vissza ötvenévesen a színészi pályától.

Nagy port vert fel hétfőn, hogy a híresség egy ausztrál tévécsatornának úgy fogalmazott: ötvenévesen – vagyis három év múlva – felhagy a színészi munkával. A dél-koreai fővárosban tartott sajtótájékoztatóján viszont azt mondta, hogy nem akarja elhagyni a filmipart, de egyre inkább a producerkedéssel foglalkozna.

„Nem határoztam meg pontosan a »lejárati időmet«. De annyit mondhatok, meglehetősen élvezem a producerkedést” – jelentette ki a színész, aki a Pénzcsináló című filmjét népszerűsíti Dél-Koreában. Hozzátette, hogy az összetettebb sztorik érdeklik, azok, amelyek elkészítése nehézségekbe ütközhet a filmipar jelenlegi rendszerében.

A filmcsillag először utazott Dél-Koreába, ahol csütörtökön mutatják be új filmjét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.