Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Május 29. 17:38, szerda | Belföld
Forrás: InfoVáros

Már javában zajlik az idei Flört The Club dj verseny!

Már javában zajlik az idei Flört The Club dj verseny!

A siófoki Flört Team az idén is megrendezi a DJ CONTEST versenyt, amelyen cégünk oszlopos tagja is megméretteti magát, mi nagyon bízunk tehetséges kollégánkban, hogy sikerrel. Ehhez persze először is az első fordulóban be kell jutnia a nagyszámú jelentkező közül a legjobbak közé!

A verseny máris megkezdődött, tehát kattanj rá és lájkold Serious (Paál Ádám!) aktuális mixét az alábbi helyen:

https://www.facebook.com/events/509727825743845/permalink/511632822220012/

Serious már összeállította a 60 perces dj mixét, benevezett, s minden remény szerint a Flört The Club dj pultjában is megmérettetheti magát. Az első körben a beküldött anyagokat a szervezők feltöltik a saját honlapjuk Facebook oldalára is, az ehhez meghirdetett eseményhez, ahol azonnal lájkolhatók az egyes mixek, mi természetesen Serious mixére gondoltunk! A döntőbe tavaly az első hat került, az a hat lemezlovas, akiket legtöbben lájkoltak. Valószínűleg idén is hasonlóan alakul a történet.
Nézzük, miért támogatjuk mi valamennyien (dj) Serioust? Mert már csak egy hajszál választja el attól, hogy a profik közé számítsa magát! Serious (Adam Paul) 2007-ben, a Pannon Egyetem hallgatójaként került a lemezlovas szakma vonzáskörzetébe. A Universitas Dj Team keretében tanulta meg az alapokat, s később már egy saját egyszerűbb dj pulttal következett a gyakorlás. Hamarosan, már 2008-ban megadatott számára ez első bemutatkozási lehetőség Veszprémben, a Mythos Music Clubban.
Olyan sikerrel pörgette a lemezeket, hogy időközben egy internetes rádiónál (nugen.fm) műsort kapott heti 2 órában, melyet Arpee-val együtt csináltak Inside Conceptions név alatt. Egy év után egy másik rádió következett (Globalparty.hu), ahol szintén szívesen fogadták őket.
Volt alkalma Dandy, illetve Chriss Ronson előtt is warmupolni a veszprémi DC Nappaliban. Sikert hozott számára a Justmusic.fm Truesounds műsorában való élő szett, amit szintén Arpee-val vittek véghez kétszer is. A VEN és AKÓ veszprémi rendezvények keretében is lehetőséget kapott.

2011 nyarán a vonyarcvashegyi Club Blondie-ban rezidens lemezlovasként pörgette a lemezeket, és ekkorra már több dj versenyen is sikeresen szerepelt.
Az első igazi eredményt a Justmusic Dj Championship többfordulós versenye hozta el számára 2011 őszén, amikor 458 induló közül a beküldött mixével először a TOP 25-be jutott, majd végül a rangos dj-k – Newl, Workidz, Canard, a Truesounds akkori 3 fős csapata - zsűrizését követően második helyezést szerezte meg! E sikernek köszönhetően felléphetett a Hajógyári Szigeten a Dokk Kluban, s október 22-én a döntősökkel a debreceni Home Clubban is szórakoztathatta a közönséget.
Serious 2011 karácsonyán újoncként mutatkozhatott be a siófoki Flört The Clubban, olyan nevek előtt, mint Henry Saiz, Nick Warren és Dandy.
Közben szerzett egy diplomát, de nem lett hűtlen a dj-zéshez!
Legutóbb 2012. február 25-én a Dokk Saturday Session Special-ben muttatta meg oroszlánkörmeit, amikoris Pleasurekraft, Belocca, Sikztah, Maxim Kuznyecov előtt szerepelhetett.
Serious szívesen keres új, mások által nem felfedezett utakat, s a dj-zésen túl már saját zenéken is dolgozik. Stílusát a house, deep house, tech house vonásai jellemzik. Ütős zenéken dolgozik!

További információk:

http://flort.hu/ | https://www.facebook.com/florttheclub | https://www.facebook.com/serious.dj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.