Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2011. Augusztus 09. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Élő adásban villantott a popsztár

Élő adásban villantott a popsztár

Nem megfelelően összeállított ruházata miatt kibuggyanó keblével dobta fel előadását Nicki Minaj az egyik reggeli show-ban.

 Mesterségesen hatalmasra pumpált hátsója szokta általában a legnagyobb figyelmet kapni Nicki Minaj esetében. Pénteken azonban a bal melle magára irányította a reflektorfényt, amikor fellépése közben kibuggyant a felsőjéből. Az apró balesetet pedig percekig észre sem vette, így vígan folytatta David Guettával közös új slágerének előadását.

A meglepetés villantással feldobott műsorszámot egyszerre több millió ember látta élőben, ugyanis a Good Morning Americában esett meg. A legtöbben közülük persze nem fogadták kitörő örömmel Nicki malőrjét, és telefonon, illetve e-mailben azonnal panaszt emeltek a műsor ellen. Egyesek egyenesen Janet Jackson hírhedtté vált 2004-es Super Bowlos mell-előkapásához hasonlították. Ami nemcsak a villantás oka miatt helytálló. Mert ahogyan - kimondatlanul - Janet és Justin Timberlake akciója sem véletlen volt, korunk legnépszerűbb rapperhölgye is egy gerilla akció része volt. A GMA nézettsége ugyanis alaposan visszaesett, Nicki miatt azonban elég sokan kapcsoltak át oda, és a botrány miatt rengetegen beszélnek a reggeli műsorról. Amire bizonyíték ez a cikk is, vagyis a terv működött.

Címkék: nicki minaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.