Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2019. Február 06. 11:11, szerda | Helyi
Forrás: Győrújfalui Közös Önkormányzati Hivatal Vámosszabadi Kirendeltsége

Lakossági fórumot tart Vámosszabadi polgármestere

Lakossági fórumot tart Vámosszabadi polgármestere

A lakossági fórumot 2019 február 15-én tartják a Faluház Dísztermében. A fórum központi témája: Vámosszabadi Településfejlesztési koncepció és Rendezési terv felülvizsgálat 2019

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. Rendelet (továbbiakban Korm. rendelet) 30. § (2) bekezdés a) pontjában foglaltaknak megfelelően ezúton tájékoztatom, hogy Vámosszabadi Község Önkormányzata új településfejlesztési koncepciót kíván készíttetni.

A Korm. rendelet 37. § (2) bekezdésében foglaltaknak megfelelően ezúton tájékoztatom, hogy Vámosszabadi Község Önkormányzata felül szeretné vizsgálni településrendezési eszközeit.

Vámosszabadi Község Önkormányzata Képviselő-testületének a településfejlesztéssel és településrendezéssel, a települési arculati kézikönyvvel és a településképi rendelettel összefüggő partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 4/2017. (III. 10.) önkormányzati rendelete szerint a partnerek a tájékoztatás megjelenését követő 8 napon belül észrevételeket, javaslatokat tehetnek az alábbi módon:

- papír alapon az önkormányzat hivatalában, nyitvatartási időben történő személyes leadással

- levélben az önkormányzat címére (9061 Vámosszabadi, Szabadi u. 57.) történő megküldéssel

- elektronikus levélben a vamosph@vamosszabadi.hu e-mail címre történő megküldéssel.

Ambrus Gellért polgármester úr tájékoztatása szerint, a település honlapjára feltöltött dokumentumok a hatóságokkal, település- és úttervezőkkel, a képviselő-testülettel NAGYRÉSZT egyeztetett elképzeléseket tartalmaznak. Ebben a fázisban SEMMIRŐL nem született döntés, MINDEN módosítható, ÚJABB elképzelések beilleszthetők.

Az elkerülő és a 2*2 sávos és a kerékpárút nyomvonalai a folyamatban lévő tervezési (részben aktuális) elképzeléseket tartalmazza, amelyekből CSAK MÁJUS VÉGÉN lesz végleges nyomvonal.

MOST a kérésünk az, hogy a feltöltött anyagok alapján jelezzék felénk 8 NAPON belül a javaslataikat, véleményeiket, amelyeket átnézünk, egyeztetünk és az így összeállt anyagot LAKOSSÁGI FÓRUM keretében NYILVÁNOSAN meg is vitatjuk.

Dokumentáció: ITT tölthető le

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése