Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Július 04. 15:08, szombat | Helyi
Forrás: mte1904.hu

Kiütötte az MTE a Pápát

Kiütötte az MTE a Pápát

A Credobus Mosonmagyaróvár második edzőmérkőzését játszotta ezen a héten.

Varga László tanítványai szombaton a csoportrivális Pápát fogadták hazai pályán. Az óvári csapatból Nagy Kevin és Jasarevic Mahir hiányzott kisebb sérülés miatt.

A Mosonmagyaróvár már az elejétől fogva sokkal veszélyesebben játszottak, de ekkor még állta a sarat a vendégcsapat, amelyet egyszer a hazai kapufa is kisegített. Aztán Illés remek gólja után összejött a vezetés, amit az első félidőben Balogh Ferenc duplázott meg. A folytatásban Tamás Attila is betalált, majd Laki duplázott, így az MTE könnyedén, 5-0-ára legyőzte a pályán keveset mutató Pápát.

Folytatás július 10-én, pénteken a Lipót ellen. A találkozó 18 órakor keződik.

Credobus Mosonmagyaróvár – Pápai Perutz FC 5-0 (2-0)

Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park

MTE:Heinrich – Bohner, Debreceni, Bokor B., Balogh F., Takács M., D’Urso,Czingráber, Illés D.,Szalka, Laki.Vezetőedző:Varga László

Csereként pályára léptek:Gyergyádesz (k), Horváth K., Kozma, Tamás A., Nagy L., Bölönyi, Benkovich.

Pápa:Szigeti – Molnár T., Dóczi, Zsirai, Szabó Zs., Skriba, Mogyorósi, Iványi, Szilágyi A., Irmes, Berecz D.Vezetőedző:Lengyel Ferenc

Csereként pályára léptek:Schener (k), Márton, Hanzl, Nagy T., Baldauf, Herbert, Cseke, Kalász, Császár A., Császár J., Böröczky.

Gólszerzők:Illés, Balogh F., Tamás A., Laki (2)

Varga László, a Credobus Mosonmagyaróvár vezetőedzője:„A mutatott játékkal és az eredménnyel is elégedett vagyok. Három hete kezdtük el a felkészülést az új idényre, és azt látom, hogy fokozatosan fejlődünk. Jó képességű és jó hozzáállású játékosaim vannak, ennek köszönhető ez az eredmény is. Remélem a fejlődésünk töretlen marad, mert akkor sok örömben lesz részünk a jövőben.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak