Városlista
2021. május 10, hétfő - Ármin

Hírek

2020. Július 04. 15:08, szombat | Helyi
Forrás: mte1904.hu

Kiütötte az MTE a Pápát

Kiütötte az MTE a Pápát

A Credobus Mosonmagyaróvár második edzőmérkőzését játszotta ezen a héten.

Varga László tanítványai szombaton a csoportrivális Pápát fogadták hazai pályán. Az óvári csapatból Nagy Kevin és Jasarevic Mahir hiányzott kisebb sérülés miatt.

A Mosonmagyaróvár már az elejétől fogva sokkal veszélyesebben játszottak, de ekkor még állta a sarat a vendégcsapat, amelyet egyszer a hazai kapufa is kisegített. Aztán Illés remek gólja után összejött a vezetés, amit az első félidőben Balogh Ferenc duplázott meg. A folytatásban Tamás Attila is betalált, majd Laki duplázott, így az MTE könnyedén, 5-0-ára legyőzte a pályán keveset mutató Pápát.

Folytatás július 10-én, pénteken a Lipót ellen. A találkozó 18 órakor keződik.

Credobus Mosonmagyaróvár – Pápai Perutz FC 5-0 (2-0)

Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park

MTE:Heinrich – Bohner, Debreceni, Bokor B., Balogh F., Takács M., D’Urso,Czingráber, Illés D.,Szalka, Laki.Vezetőedző:Varga László

Csereként pályára léptek:Gyergyádesz (k), Horváth K., Kozma, Tamás A., Nagy L., Bölönyi, Benkovich.

Pápa:Szigeti – Molnár T., Dóczi, Zsirai, Szabó Zs., Skriba, Mogyorósi, Iványi, Szilágyi A., Irmes, Berecz D.Vezetőedző:Lengyel Ferenc

Csereként pályára léptek:Schener (k), Márton, Hanzl, Nagy T., Baldauf, Herbert, Cseke, Kalász, Császár A., Császár J., Böröczky.

Gólszerzők:Illés, Balogh F., Tamás A., Laki (2)

Varga László, a Credobus Mosonmagyaróvár vezetőedzője:„A mutatott játékkal és az eredménnyel is elégedett vagyok. Három hete kezdtük el a felkészülést az új idényre, és azt látom, hogy fokozatosan fejlődünk. Jó képességű és jó hozzáállású játékosaim vannak, ennek köszönhető ez az eredmény is. Remélem a fejlődésünk töretlen marad, mert akkor sok örömben lesz részünk a jövőben.”

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 07. 08:16, péntek | Helyi

Közösségi összefogásból jutott új tűzoltóautóhoz Dunakiliti

A Magyar Falu Program 5 millió forintos támogatása, Önkormányzati támogatás és a Dunakiliti lakosainak felajánlásából vásárolt új tűzoltóautót a Dunakiliti Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2021. Május 06. 19:00, csütörtök | Helyi

Májusban megnyílik a Kisbodaki Vízi Kultúrház

Hivatalosan is megnyitja kapuit májusban a Kisbodaki Vízi Kultúrház. Az eseményt kulturális program, kiállítás, kézművesvásár kíséri.

2021. Május 03. 14:06, hétfő | Helyi

Részegen vezetett egy levéli sofőr - elkapták

Részegen vezetett a 37 éves sofőr, pedig korábban a bíróság eltiltotta.

2021. Április 30. 14:50, péntek | Helyi

Húsz templomot korszerűsítenek a Szigetközben

Több mint 100 templom újul meg a Magyar Templom-felújítási programnak köszönhetően megyeszerte, többi között a dunaszigeti Jézus Szíve templomot is korszerűsítik.