Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2012. Április 24. 07:01, kedd | Belföld
Forrás: OrintPress

Két új járatot indít Debrecenből a Wizz Air

Két új járatot indít Debrecenből a Wizz Air

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy két új útvonalat indít Debrecen, illetve a holland Eindhoven és a milánói Malpensa repterek között.

A járatok 2012 decemberétől, kezdetben hetente kétszer indulnak majd Debrecenből

A már meglévő londoni járattal együtt a debreceni útvonalak körülbelül 100 000 utast szállítanak az első évben, és mintegy 100 új munkahelyet teremtenek a városban. Szintén ma jelentették be, hogy megkezdődött a vállalat téli menetrend szerinti jegyértékesítése, amely során a múlt évhez képest hat útvonallal többre, összesen 22 célállomásra válthatók jegyek.

A Wizz Air Debrecen-London útvonala népszerű mind az üzletemberek, mind a turisták körében, és az eindhoveni és milánói két új járat tovább erősíti majd a turizmus és a foglalkoztatás növekedését Debrecenben és vonzáskörzetében - áll a debreceni önkormányzat sajtóközleményében.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:09, kedd | Belföld

Hétvégén kezdődik az Élelmiszerbank adománygyűjtő akciója

Hétvégén kezdődik a Magyar Élelmiszerbank Egyesület idei legnagyobb adománygyűjtő kampánya, amely során a szervezet 3000 önkéntese az ország 104 településén 213 Tesco, ALDI és Auchan áruházban gyűjti a felajánlásokat.

2024. Május 07. 14:07, kedd | Belföld

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét

A magyarok 69 százaléka rendszeresen vásárol és fizet interneten keresztül, azonban az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő utat

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő, 3,6 kilométer hosszú, 8647-es számú utat hétfő délután.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: az Európai Unió bővítésének felgyorsítása lesz a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb célja

Az Európai Unió (EU) bővítésének felgyorsítását nevezte a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb céljának a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán hétfő este.