Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2020. Június 15. 17:55, hétfő | Helyi
Forrás: Huszár Gál Városi Könyvtár

Június 22-én újra kinyit a könyvtár

Június 22-én újra kinyit a könyvtár

A Huszár Gál Városi Könyvtár a látogatási tilalom feloldásával ismét várja olvasóit.

A könyvtár dolgozói június 22-én, hétfőtől a megszokott nyitvatartással várják olvasóikat.

Kérik, hogy a kölcsönzésben levő dokumentumokat legkésőbb2020. július 31-ig juttassák vissza, késedelmi díj a megadott dátumig nem kerül felszámolásra.Az olvasók tagsága a zárva tartás miatt kiesett napok számával meghosszabbításra kerül.

A június 22-ei nyitás után a nagy népszerűségnek örvendő „online kölcsönzés” szolgáltatás keretében történő dokumentum-összekészítés lehetősége továbbra is él, annyi különbséggel, hogy azokat immáron a pultnál vehetik majd át az olvasók.

A kéréseket továbbra is várják a könyvtár elérhetőségein:

Telefon: +36 96/555-563; E-mail: hgkmovar@hgkmovar.hu

Az intézmény – a korábbi évekhez hasonlóan – az iskolai nyári szünet idején szombatonként zárva tart, azonban a szokásos nyári bezárás ezúttal elmarad.

A saját, és könyvtári dolgozók egészségének védelme érdekében az intézmény látogatásakor az alábbi óvintézkedések betartása szükséges: a bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítők használata, a szájat és orrot eltakaró maszk, valamint az előírt, 1,5 méteres védőtávolság betartása. A könyvtár dolgozói remélik, hogy e kellemetlenségekért kárpótol a személyes könyvkölcsönzés élménye.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben