Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Szeptember 13. 00:00, péntek | Helyi

Jótékonysági horgászverseny a mosonmagyaróvári Hospice házért

Jótékonysági horgászverseny a mosonmagyaróvári Hospice házért

A rendezvény szervezője, Horváth Imre köszönetet mond mindazoknak akik idáig pénzbeli vagy tárgyi adománnyal hozzájárultak a D.Corner Jótékonysági Horgászverseny sikeréhez.

"Amikor ez a szervezés elindult szembesültem vele igazán, hogy milyen sok jóérzésű ember van és ha egy jó ügy mellé hívod őket, azonnal melléd állnak…...segítenek. - olvashatjuk Horváth Imre facebook oldalán -Saját érzelmi vonala, kötődése is van az eseménynek; Kedves ismerőseim tudjátok hogy én nyirokcsomó rákban szenvedtem. Én az életemet köszönhetem Dr. Bodnár Máriának. dr. Árvay István Polgármester úr is az ügy mellett van. Segítsünk megvalósítani Dr. Bodnár Mária álmát. A mosonmagyaróvári felnőtt Hospice ház a második lesz az országban. Ez komoly felelősséget jelent, de a városnak dicsőséget is egyben.

Nem sokat kérek, csak egy kávé árát - nekünk nem sok, de az Alapítványnak rengeteget jelent.Én mindent megteszek érte,hogy minél több adományt tudjak átadni a Hospice Háznak kérlek benneteket segítsetek!

"Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak akik idáig pénzbeli vagy tárgyi adománnyal hozzájárultak a D.Corner Jótékonysági Horgászverseny sikeréhez amely a Hospic Ház javára zajlik majd Szeptember 15-én Halászin az Öreg Csuka horgásztón. "- írja a rendezvény szervezője Horváth Imre.

A rendezvény fővédnöke:dr. Árvay István Mosonmagyaróvár Város polgármestere

Hálás köszönet Kiss József úrnak a D.Corner Bár üzemeltetőjének, hogy a rendezvénynévadó szponzora lett

A rendezvényről:

Helyszín: Halászi Öreg Csuka Horgásztó

Időpont:2019. Szeptember 15. Vasárnap

Versenyfeltételek:
Horgászni egy bottal, egy horoggal lehet. Tartalékként bármenyi rendelkezésre állhat. A versenyen rakós és spiccbottal tilos a horgászat. Etetni csúzlival, kézzel vagy etetőkosárral lehet. Csali és etetőanyag mennyisége nincs korlátozva. Pontymatrac ajánlott, de nem kötelező. 3 méteres szák kötelező.
Állami horgászjegy, kötelező nevezési díj: 5000 Ft.

Adomány céljára bármilyen felajánlást, hálás szívvel megköszönünk az Alapítvány nevében!
A verseny teljes bevételét - beleértve az adományokból befolyt összeget is - a Hospice Segítő Kéz Alapítvány javára ajánlja fel a szervező.

Fogjunk Össze!

Nem titkolt szándékunk minél több pénzzel TÁMOGATNI a végstádiumban lévő betegek ápolását végző ház munkáját.Ezért ha valaki nem tud részt venni a versenyen, de a fenti cél érdekében szeretne adakozni kérjük éljen a lehetőséggel!

Adományokat a Hospice-Segítő kéz Alapítvány bankszámlára fogadjuk:

10918001-00000087-93470008
közleménybe: Jótékonysági Horgászverseny


Nevezési Feltételekről információt ad:
Horváth Imre (06704088804)

Minden segitő szándékú embert várunk kint is Halászin az Öreg Csuka horgásztón a kiegészitő programokon is meg a verseny utáni tombola sorsoláson is.

További információ a rendevényről ITT olvasható.

Tárgyi adományokat meg Horváth Imre Főszervező (06704088804) keressék.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.