Városlista
2020. január 27, hétfő - Angelika

Hírek

2019. December 23. 00:00, hétfő | Helyi
Forrás: PÉLDA Egyesület a Szigetközi Gyermekekért

Jótékonyság a szigetközi gyermekek javára

Jótékonyság a szigetközi gyermekek javára

A PÉLDA Egyesület a Szigetközi Gyermekekért több lehetőségen keresztül várja a felajánlásokat, melyeket a szigetközi gyermekek javára fordítanak.

A több, mint 2 éve aktív egyesület idén már októberben elkezdte a karácsonyi készülődést. Nem véletlenül, hiszen a decemberi időszak az ajándékok átadásával telik

A kezdeményezésekhez folyamatosan csatlakoznak cégek, vállalkozások is, akik a társadalmi felelősségvállalás jegyében fognak össze munkavállalóikkal.

Mivel sok kisgyermek él szüleivel nehéz körülmények között, ezért minden adományra és támogatásra szükség van.

A PÉLDA Egyesület felhívásai, aktuális hírei közösségi oldalukon keresztül közvetlenül is elérhető. Link:https://www.facebook.com/peldaegyesulet

Programok:

2019. november 29 - december 8. Jótékonysági forralt bor kínálás és Adománygyűjtés

E mellett Adventi kézműves vásár felajánlásokat is gyűjtenek, amelyeket ugyancsak adománygyűjtésre fordítanak. "Ha tudsz varrni, horgolni, kötni, adventi díszt készíteni, mézeskalácsot dekorálni, babát készíteni, kreatívkodni... Számítunk Rád, hisz oly sok gyermek, család várja a mi segítségünket egy csodás Karácsony megéléséhez .." - olvasható az oldalon. Az eddigi felajánlások szép sora itt tekinthető meg.

És mi zajlik még a színfalak mögött?

Folyamatos használt ruha gyűjtés és adományozás, bútor, háztartási- és konyhai eszköz felajánlások, egészségvédő programok, melyet áldozatos munkával mind az egyesület koordinál.

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 31. 00:00, kedd | Helyi

Polgármester felel - újabb 5 év

2019. decemberében újra Lébényben forgattunk. Kovács Gábor polgármester válaszolt a kérdéseinkre.

2019. December 30. 21:00, hétfő | Helyi

Szeretetteljes Karácsony Máriakálnokon - galériával

2019. december 20-án tartotta Máriakálnok Önkormányzata a negyedik adventi megemlékezését, melyen kicsik és nagyok közösen gyújtották meg a koszorú utolsó gyertyáját.

2019. December 26. 21:00, csütörtök | Helyi

Kisgyermekgondozó,-nevelő álláslehetőség Lébényben

Lébényi Óvoda-Bölcsőde a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Lébényi Óvoda-Bölcsőde Kisgyermekgondozó,-nevelő munkakör betöltésére.

2019. December 23. 00:00, hétfő | Helyi

Felhívás

A Dunasziget község külterületén lévő ún. Kőhídon átmenetileg szünetel a közlekedés.