Városlista
2019. november 19, kedd - Erzsébet

Hírek

2019. Június 17. 00:00, hétfő | Helyi
Forrás: Lébényi Közös Önkormányzati Hivatal

Jól szerepeltek a lébényi diákok az országos frizbi diákolimpián

Jól szerepeltek a lébényi diákok az országos frizbi diákolimpián

2019. május 25.-én, Gödöllőn került megrendezésre az országos frizbi diákolimpia.

Az előzetes körzeti mérkőzéseket lejátszva továbbjutással kerültek a legügyesebbek az ország 16 legjobbja közé, hogy összemérjék erejüket, tudásukat. Az áprilisi előzetes mérkőzéseken a lébényi iskola diákjai csupán egy legyőzőre találtak, így második helyen kvalifikálták magunkat a gödöllői döntőre. A színvonalasan megrendezett versenyen az iskola az ország legjobb korosztályos csapataival mérhette össze tudását. Felkészülésük és tudásuk végül a 9. helyhez volt elegendő, amely figyelembe véve az egyes megyék frizbi sportágban való jártasságát és elterjedtségét, egy erős középmezőnyős eredmény. Mivel javarészt 8. osztályos diákok játszottak, immáron második éve, többüknek jövőbeni szándéka a középiskolás frizbicsapatba való bekerülés.

Csapattagok: Böröczki Sára, Csaplár Kata, Pálfi Tünde, Limp Boglárka, Klujber Diána, Ferenczy Áron, Gruber Ákos, Kobaltz Alexander, Kovács Ábel, Dornai Patrik, Mók Bence, Páder Dániel, Lencse Barna, László Csaba, Mező Dominik, Sólyom Bendegúz, Etl Márkó, Pintér Zsolt

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 16. 05:00, szombat | Helyi

Újra Süti-mestereket hirdetnek Lébényben

November 23-án 16:00 órakor várnak minden érdeklődőt a lébényi Közösségi Házba az idei Süti mester rendezvényre!

2019. November 16. 04:00, szombat | Helyi

Jótékonyság a szigetközi gyermekek javára

A PÉLDA Egyesület a Szigetközi Gyermekekért több lehetőségen keresztül várja a felajánlásokat, melyeket a szigetközi gyermekek javára fordítanak.

2019. November 16. 00:00, szombat | Helyi

Szigetköz Expo 2020

Szigetköz Expo néven egy új rendezvényt indít útjára Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata a Flesch Károly Nonprofit Kft. szervezésében.

2019. November 16. 00:00, szombat | Helyi

Csalló- és Szigetköz, mint közös ökoturisztikai régió

„Danube Islands”, vagyis „Duna szigetek” brand - márkanévvel szólítja meg a szlovákiai Csallóköz és a magyar Szigetköz a kerékpározás és az evezés szerelmeseit.