Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. Október 05. 16:22, kedd | Helyi

Jánossomorjai kézilabdázó 20 éves lány a cserbenhagyó gázoló áldozata

Jánossomorjai kézilabdázó 20 éves lány a cserbenhagyó gázoló áldozata

Jánossomorjai Sportegyesület kézilabda kapusa volt az a 20 éves lány, akit hétfő hajnalban gázolt halálra egy autós.

Hétfő hajnalban két balesetet is okozott az a sofőr, aki egyiknél sem állt meg, segítségségnyújtás nélkül továbbhajtott. Egy sötét színű terepjáróval Jánossomorján ütött el egy nőt, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem tudták megmenteni. Nem sokkal később Mosonmagyaróváron is elütött egy biciklist, őt a mentők kórházba viték.

A Kisalföldnek nyilatkozott az elgázolt jánossomorjai lány édesanyja, aki a napilapnak elmondta: lánya a születésnapjára kapta a kerékpárt, hajnali fél 4-re ment volna dolgozni, de nem ért oda, a zebrán gázolták el. A sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott.

A 35 éves szlovák sofőrt végül tegnap fogta el a rendőrség Mosonmagyaróváron,a rendőrség szerint drogozott is. Halálos közlekedési baleset okozása és segítségnyújtás elmulasztása miatt indult eljárás ellene.

A jánossomorjai áldozatért ma este 19 órakor gyertyát gyújtanak és megemlékezést tartanak a jánossomorjai hármashalom emlékműnél.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.