Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Július 19. 10:03, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Ittasan vezetett, két autót is összetört

Ittasan vezetett, két autót is összetört

Dunaszigeten, az Akácos utcában közlekedett a Rózsa utca felé egy Mercédesz típusú gépkocsi vezetője, amikor elveszítette uralmát autója felett és két autót is összetört.

A sofőr az enyhén balra ívelő kanyarban - relatív gyorshajtása következtében - elveszítette az uralmát a gépkocsija irányítása felett, és a menetiránya szerinti jobb oldalon az úttestet elhagyva egy ingatlan előtt parkoló Seatnak ütközött. Az ütközés ereje a Seat gépkocsit egy közvetlenül mögötte leparkolt Mercedes Vito típusú autónak lökte. A balesetben nem sérült meg senki, az okozó a helyszínt elhagyta, majd később gyalogosan visszatért oda. A járművezető a felelősségét elismerte, a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, így őt további mintavételre a rendőrkapitányságra előállították.

Az eset kapcsán a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság ittas járművezetés vétsége elkövetésének gyanúja miatt eljárást indított.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.