Városlista
2022. január 19, szerda - Sára

Hírek

2021. Június 16. 12:57, szerda | Helyi

Íjászok versenyeztek Levélen

Íjászok versenyeztek Levélen

Hagyományteremtő szándékkal szervezte meg az LKSE íjász szakosztálya Levélen a Pauer János emlékversenyt a horgásztónál. Szombathelyről, Ásványráróról és Csornáról is érkeztek versenyzők.

13. alkalommal szervezte meg levéli sportegyesület íjász szakosztálya hagyományőrző versenyét, melyre Ásványráróról, Szombathelyről és Csornáról is érkeztek íjászok. Az íjász szakosztály tagjai a Pauer János Emlékversenyt nemrég elhunyt barátjukról nevezték el, a megnyitó előtt egy perc néma csenddel emlékeztek meg róla, majd Kiss Béla polgármester köszöntötte a résztvevőket, aki elmondta a versenynek közösségépítő szerepe van, hiszen közel 100 versenyző érkezett a megmérettetésre.

Az egyéni versenyre az egészen kicsiktől, az idősekig bárki nevezhetett, tradicionális, longbow és vadászreflex kategóriában. A versenyzők a tó körül több helyszínen mérethették meg magukat. A legügyesebbek pedig oklevelet és érmet vehettek át. A szervezők elmondták: minden évben, június második szombatják szeretnék megrendezni a Pauer János Emlékversenyt.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 13. 14:00, csütörtök | Helyi

11 szír férfit próbált kicsempészni, Rajkánál elfogták

Az illegális migránsokat a kocsijában összezsúfolva fuvarozta Ausztria irányába a moldáv férfi.

2022. Január 12. 08:16, szerda | Helyi

Szlovákiába próbált elmenekülni az embercsempész

Az M15-ös autóúton akartak igazoltatni egy cseh honosságú autót a rendőrök, amikor a sofőr a jelzésre nem állt meg, majd Szlovákiába hajtott.

2022. Január 07. 09:20, péntek | Helyi

Vadbalesetekre figyelmeztet a rendőrség

Az 1-es számú főúton, Kimle térségében két autó ugyanazt a vaddisznót. Személyi sérülés nem történt, a vad azonban a helyszínen elpusztult. A rendőrség a balesetek elkerülésére figyelmeztet.

2022. Január 01. 19:16, szombat | Helyi

Több eljárást indított a rendőrség pirotechnikai termékek miatt

Szilveszter éjféltől országszerte reggel 6 óráig 14 emberrel szemben indított eljárást a rendőrség pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés miatt