Városlista
2019. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2018. Október 14. 00:00, vasárnap | Helyi
Forrás: szöveg és fotó: Talpas Balázs

Idősek Napja Darnózselin - képgalériával

Idősek Napja Darnózselin - képgalériával

Az Idősek Napján a templomi mise után terített asztalok várták Darnózseli 65 év feletti szép korú lakóját a Sportcsarnokba.

Darnózseli Önkormányzata, a Vöröskereszt helyi szervezete és az Őszirózsa Nyugdíjasklub Egyesület közösen szervezte e hagyományos rendezvényt.

Fazekas Zoltán polgármester és Bérces Jánosné ünnepi köszöntője után gyertyát gyújtottak azokért, akik már nem tehették tiszteletüket az ünnepségen. A helyi Gólyavár Óvoda nagycsoportja mutatta be táncos-énekes műsorát, a vendégek között helyet foglaló nagyszülőknek is mosolyt csalva az arcukra. Az iskola diákjainak érdekes műsorát is tapssal jutalmazták, különösen Bertalan Tamara hegedűjátékát, végül a "Nem csak a húszéveseké a világ" c. dal ritmusaira a diákok az idősek közül választottak táncpartner egy kör erejéig.

Természetesen a nyugdíjas klub énekkara és tréfajelenete is lehetőséget kapott a szereplésre, tapssal jutalmazta őket a közönség. Karsai Klári és László Attila, a helyi iskola tanárai, valamint Kőszegi-Németh József a beledi iskola vezetője, fergeteges műsorukkal késztették nevetésre, nótaszóra és tapsra az időseket.

Ezen alkalomból köszöntötték azokat az időseket, akiknek kerek évszámot ért el a felettük eltelt évek száma. A férfiak egy-egy üveg bort kaptak, a hölgyek pedig egy csokor virágot. Az ünnepség a helyi Horgony Büfé által készített ízletes vacsorával folytatódott, miközben Talpas Balázs által készített szigetközi fotóit tekinthették meg, majd a zene és a nótaszó következett az igazán jó hangulatú „Községi Idősek Napja” rendezvényen.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 14. 22:46, péntek | Helyi

Hőségriadó

Az országos tiszti főorvos 2019. június 12. ( szerda) 00.00 órától június 16. (vasárnap) 24.00 óráig 3. fokú hőségriasztást rendelt el.

2019. Június 13. 19:33, csütörtök | Helyi

Jól szerepeltek a lébényi diákok az országos frizbi diákolimpián

2019. május 25.-én, Gödöllőn került megrendezésre az országos frizbi diákolimpia.

2019. Június 12. 15:19, szerda | Helyi

Rajzpályázat gyermekeknek

A 2019. október 15–17. között megrendezendő Budapesti Víz Világtalálkozó alkalmából meghirdetett „Így neveld a felnőtteket” pályázat célja, hogy ....

2019. Június 12. 13:30, szerda | Helyi

157 településen permeteznek a héten

Június második hetében biológiai és kémiai módszerrel egyaránt fellépnek az elszaporodott vérszívók ellen.