Városlista
2019. november 18, hétfő - Jenő

Hírek

2019. Augusztus 05. 00:00, hétfő | Helyi
Forrás: Eleven Táj Egyesület

Fotós, videós tábor a Szigetköz szívében, Dunaszigeten

Fotós, videós tábor a Szigetköz szívében, Dunaszigeten

Ha rendszeresen fotózol, videózol a természetben, az így készült alkotásaidat szívesen megosztod közösségi médiákban és szeretnéd a Szigetköz-Csallóköz természeti értékeit megismerni és megörökíteni, köztünk a helyed.

Ha kedved van ezeken felül még fotós, videós szakemberektől tanulva még igényesebb munkákat készíteni és így szakmailag tovább fejlődni, ne habozz, jelentkezz!

A tábor 2019Aug 21 -től Aug 25-ig tart.

És hogy mire számíthatsz a tábor során? Célunk a biztonságos kenuzás, kajakozás megismertetése, a természetfotózás és -videózás fortélyainak átadása, a Szigetköz és Csallóköz legértékesebb területeinek bejárása vízen, gyalog és kerékpárral szakvezetők segítségével, folyamatos technikai segítségnyújtás, az elkészült anyagok feldolgozása, vágása, készre szerkesztése és publikálása közösségi médiákban és a projekthez kapcsolódó honlapokon, partnerek oldalain.

Elsősorban hallgatói jogviszonnyal, alap fotós és videós ismeretek, referenciával rendelkezők jelentkezését várjuk. Fontos még a jó úszástudás és vízbiztonság.

A program az INTERREG V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Programban – SKHU/1601/1.1/014 számú – Danube Bike&Boat projekt jóvoltából ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni az alábbi e-mail címen lehet a referenciák elküldésével: eleventaj8888@gmail.com

További információ ITT érhető el.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 16. 05:00, szombat | Helyi

Újra Süti-mestereket hirdetnek Lébényben

November 23-án 16:00 órakor várnak minden érdeklődőt a lébényi Közösségi Házba az idei Süti mester rendezvényre!

2019. November 16. 04:00, szombat | Helyi

Jótékonyság a szigetközi gyermekek javára

A PÉLDA Egyesület a Szigetközi Gyermekekért több lehetőségen keresztül várja a felajánlásokat, melyeket a szigetközi gyermekek javára fordítanak.

2019. November 16. 00:00, szombat | Helyi

Szigetköz Expo 2020

Szigetköz Expo néven egy új rendezvényt indít útjára Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata a Flesch Károly Nonprofit Kft. szervezésében.

2019. November 16. 00:00, szombat | Helyi

Csalló- és Szigetköz, mint közös ökoturisztikai régió

„Danube Islands”, vagyis „Duna szigetek” brand - márkanévvel szólítja meg a szlovákiai Csallóköz és a magyar Szigetköz a kerékpározás és az evezés szerelmeseit.