Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. December 31. 11:19, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok

Forgalommal szemben okozott baleseteket egy nő az M0-son

Forgalommal szemben okozott baleseteket egy nő az M0-son

Kedden hajnali 2 óra körül több bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy az M0-s autóúton, a Megyeri-híd irányába egy jármű a forgalommal szemben halad – közölte a rendőrség.

A bejelentés követően több rendőri egység is azonnal a helyszínhez, valamint a környező kihajtókhoz indult, miközben újabb bejelentés érkezett arról, hogy Üllő térségében a szabálytalanul forgalommal szemben haladó jármű egy kamionnal ütközött, azonban a helyszínről továbbhajtott. Az eset során személyi sérülés nem történt.

A nőt több rendőr próbálta meg megállítani, melynek során összeütközött egy megkülönböztető jelzését használó szolgálati kocsival. Személyi sérülés ebben az esetben sem történt.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 36 éves román nővel szemben közúti veszélyeztetés bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A rendőrök a nőt őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.

A rendőrök elfogták és őrizetbe vették az elkövetőt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.