Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Augusztus 16. 20:00, péntek | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Folyamatos rendőri jelenlét az M1-es autópálya Győr-Moson-Sopron megyei szakaszán

Folyamatos rendőri jelenlét az M1-es autópálya Győr-Moson-Sopron megyei szakaszán

A közrend és a közbiztonság fenntartására irányuló akció keretében ellenőrizték megyénk egyenruhásai az autópályán közlekedőket.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri állománya a közlekedésbiztonság fenntartása érdekében folyamatos ellenőrzéseket végez az autópálya megyei szakaszán.

Ennek keretében 2019. augusztus 14-én 10 órától, az autópálya 158-as kilométerszelvényénél található Lajta pihenőhely parkolójában közlekedésrendészeti, idegenrendészeti és közrendvédelmi szempontból vizsgálták a megállított járműveket, az utasokat és a szállítmányt is.

A rendőrök a balesetek megelőzése érdekében kiemelt figyelmet fordítottak a tehergépjárművek szabálytalan előzéseinek, a leállósáv indokolatlan használatának visszaszorítására, a teherszállítási és vontatási szabályokat megszegők, valamint az ittas, vagy bódult állapotban vezetők kiszűrésére.

Az akciót a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság állománya a Győri Rendőrkapitányság egyenruhásaival, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kutyás rendőreivel, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság kollégáival, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal és a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. munkatársaival közösen hajtotta végre az akciót.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.