Városlista
2020. február 26, szerda - Edina

Hírek

2019. Augusztus 16. 20:00, péntek | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Folyamatos rendőri jelenlét az M1-es autópálya Győr-Moson-Sopron megyei szakaszán

Folyamatos rendőri jelenlét az M1-es autópálya Győr-Moson-Sopron megyei szakaszán

A közrend és a közbiztonság fenntartására irányuló akció keretében ellenőrizték megyénk egyenruhásai az autópályán közlekedőket.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri állománya a közlekedésbiztonság fenntartása érdekében folyamatos ellenőrzéseket végez az autópálya megyei szakaszán.

Ennek keretében 2019. augusztus 14-én 10 órától, az autópálya 158-as kilométerszelvényénél található Lajta pihenőhely parkolójában közlekedésrendészeti, idegenrendészeti és közrendvédelmi szempontból vizsgálták a megállított járműveket, az utasokat és a szállítmányt is.

A rendőrök a balesetek megelőzése érdekében kiemelt figyelmet fordítottak a tehergépjárművek szabálytalan előzéseinek, a leállósáv indokolatlan használatának visszaszorítására, a teherszállítási és vontatási szabályokat megszegők, valamint az ittas, vagy bódult állapotban vezetők kiszűrésére.

Az akciót a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság állománya a Győri Rendőrkapitányság egyenruhásaival, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kutyás rendőreivel, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság kollégáival, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal és a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. munkatársaival közösen hajtotta végre az akciót.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 25. 14:19, kedd | Helyi

Kiválóra vizsgáztak az ásványrárói tűzoltók

Újabb sikeres minősítés egy évre.

2020. Február 24. 19:42, hétfő | Helyi

Új szerkesztőség, új lendület

Kedves olvasók, kedves partnerek, kedves szigetköziek!

2020. Február 24. 16:50, hétfő | Helyi

Útfejlesztést terveznek az alsó-Szigetközben

Alsó-szigetközi elkerülő út megépítésének előkészítését kezdeményezte a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés pénteki ülésén.

2020. Február 19. 20:26, szerda | Helyi

Kiesett a Lipót a Magyar Kupából

Kiesett a Lipót a Magyar Kupából, miután a visszavágón 5-1-re kikapott Zalaegerszegen.