Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2020. November 12. 10:16, csütörtök | Helyi

Fogadd örökbe egy gyermek karácsonyi álmát!

Fogadd örökbe egy gyermek karácsonyi álmát!

“Fogadd örökbe egy gyermek karácsonyi álmát” szlogennel indított jótékonysági kampányt a Példa Egyesület. A közösségi oldalukon több mint 200 rászoruló gyermek kívánsága közül válogathatnak a segítő szándékú emberek.

Már több mint kétezer tagja van annak a Facebook-csoportnak, melyet a Példa Egyesület hozott létre azért, hogy szebbé tegyék a térségben élő rászoruló gyermekek karácsonyát. A csoport a “Fogadd örökbe egy gyermek karácsonyi álmát” nevet viseli, ahol már több mint 250 gyerek kívánsága talált gazdára. A csoport tavaly indult, akkor is nagy sikere volt.

Van, aki focilabdát, mások ünneplő ruhát, de olyan is van, aki élményt szeretne karácsonyra. A Példa Egyesület tagjai a személyiségi jogok miatt, sorszámmal, név nélkül, illusztrált fotókkal teszik fel a csoportba a kívánságokat, amikre alig néhány óra alatt le is csapnak a segíteni vágyó, jószándékú emberek.

Nem csak a Szigetközből jelentkeztek pártfogók, hanem a déli országrészből, például Hódmezővásárhelyről is. Deé Rita, az egyesület elnöke elmondta: az ajándékokat, becsomagolva, a kívánság sorszámával, valamint a gyermek és a felajánló nevével ellátva, a Rózsa Bútorházban lehet leadni november 30-ig.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.