Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2019. Május 09. 01:09, csütörtök | Helyi
Forrás: AQUA SZOLGÁLTATÓ KFT , KÉP: CKR BLOG, ILLUSZTRÁCIÓ

Figyelem! Csalók!

Figyelem! Csalók!

Az Aqua Szolgáltató Kft felhívja a Fogyasztók figyelmét, hogy visszélve a cég nevével csalók próbálnak pénzhez jutni csatornatisztításra hivatkozva.

Lakossági bejelentés alapján az Aqua Szolgáltató Kft értesíti tisztelt Felhasználóit, hogy egy Renault Megane személygépkocsival csalók járják Mosonmagyaróvár és környékét, és csatornatisztításra hivatkozva próbálnak pénzhez jutni! Ők nem az AQUA Szolgáltató Kft. munkatársai, ne fizessenek nekik!

Sajnos többször előfordult már, hogy ismeretlenek különböző ürüggyel megpróbáltak bejutni az Aqua Szolgáltató Kft Felhasználóihoz. A cég ezúton kéri, hogy legyenek körültekintőek, ne engedjenek be idegeneket házukba!

Felhívják továbbá szíves figyelmüket, hogy kollégáik vízműves munkaruhában dolgoznak, és fényképes igazolvánnyal rendelkeznek.

Kérik, hogy esetlegesen felmerülő gyanú esetén értesítsék cégüket a 96 / 577 – 460-as telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.