Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Július 25. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Árián Flóra

Elkészült Fekete Dávid legújabb klipje - A jó és a rossz harca

Elkészült Fekete Dávid legújabb klipje - A jó és a rossz harca

Fekete Dávid leforgatta legfrissebb videó klipjét a legújabb albumáról, amelynek ugyan ez a címadó dala is: Ébredj fel!

A Videoklipben bemutatkozik Dávid Freedom nevű zenekara is. A zenekara egy tízfős csapat, akikkel most indul egy turnésorozatra.

A zenészek közül többen, hazánkban és külföldön is nívós múlttal rendelkeznek. Legutóbb Dáviddal együtt a Syma csarnokban voltak hallhatók és láthatók.

A klipet két napig forgatták. Az első nap a nádasdladányi Nádasdy-kastélyban, délután 4 órától hajnali 4 óráig Dávid jeleneteit vették fel. 8 csábító lány, egy díjnyertes agár is szerepet kapott.

Majd másnap a Freedom zenekara következett, akik a falból jönnek ki és külső szemlélőként próbálják értelmezni a "Földön" történteket.

Az utómunkák során rengeteg egyéb kiegészítő, speciális effekt is szerepet kapott a cél elérése érdekében. Rendkívül energikus csapat dolgozott rajta.

Zene: Fazekas T. Dániel - Grósz Artúr, Szöveg: Fekete Dávid, Rendező: Jimy, Operatőr: Mayer Zoltán, Vágó: Cun.

A klip azt próbálja sugallni az érdeklődőknek, hogy ébredjünk fel a világ álcáiból, vegyük észre a szemfényvesztést és nézzünk a dolgok mögé. A lelkünkben állandóan jelen van a jó és a rossz kőkemény harca. Ha figyelmesen nézzük a klipet, láthatjuk, hogy a csábító lányok arca eltorzul, amikor elfordulnak Dávidtól. Hogy győzedelmesednek-e a főhős felett, a klip végén kiderül…

Dávid célja a videoklipjeivel és a zenei irányzatával, hogy a szöveget is értelmezvén, ösztönözze magát és a hallgatóságát is, olyan pozitív üzenettel, amelyből hiány van a világban.

További célja, hogy minél többet koncertezzen Freedom nevű zenekarával és továbbra is értéket képviselhessen mind a dalaival, mind a klipjeivel.

Most ismét szólóprodukcióval kedveskedik rajongóinak Dávid, de feleségének, az RTL KLUB, Barátok közt című sorozatából is megismert Cserpes Laurának is próbálja egyengetni a zenei pályafutását.

A nyár fellépésekkel és koncertezésekkel telik.

Címkék: klip

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára