Városlista
2024. május 24, péntek - Eszter

Hírek

2020. Április 22. 08:28, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Csordás Tibi kockás hassal ünnepelne

Csordás Tibi kockás hassal ünnepelne

Az ANDONIK Médiaválogatott tagjai a kijárási szigorítások között sem állnak le – folyamatosan sportolnak.

Erről is beszélgettek a legújabb ANDONIK Sporthíradóban, amelyben Nagy Anett, Abaházi Csaba műsorvezető és Csordás Tibi zenész volt a főszereplő. No, meg a sport.
.

„Nyomom itthon a hasazást – mondta Csordás Tibi. Ötvenéves koromra szeretnék újra kockás hasat magamnak. Természetesen, csak a négy fal között sportol a zenész, aki leleményesen oldja meg a feladatokat. „Az edzéshez nem feltétlenül kellenek súlyzók, elég egy-két karton víz is. Az interneten sok hasznos saját testsúlyos tréning videót és összeállítást találtam, onnan lestem le azokat a feladatokat, amiket itthon is megtudok csinálni.”

„Tényleg nem megyek sehova, nem mozdulok ki, bevásárolni is csak a feleségem jár. Tévénézés, olvasás, sportolás, főzés teszi ki a mindennapokat.”

És persze a zene. Tibi kihasználva a bezártságot, alkot is, hiszen elmondta, hogy vannak még befejezetlen dalai, amelyeket most véglegesít és jönnek az új ötletek is. Tibinek a stúdió világa nem újdonság, a normális hétköznapokban is sok időt tölt bezárkózva ott.

A „karantén” edzések hatására Csordás Tibi megszabadult már a pocakjától, a jövő februári születésnapig, pedig jöhetnek a kockák.

Anett kérdésére a zenész elmondta, hogy hiányzik neki a foci is.

„Annak idején, amikor a Médiaválogatottba kerültem, belekóstoltam a futsall világába és egy darabig NB II-es játékos voltam. Amikor a pályán vagyok, akkor is mindig a maximumot akarom kihozni magamból, annak ellenére, hogy zenész vagyok és nem focista.

Az ANDONIK Sporthíradóban minden alkalommal egy kihívást kell teljesítenie a vendégnek. Nagy Anett most azt a feladatot adta, hogy a pingpong ütő élével kell pattogtatni a labdát. Lássuk be, az egykori kiváló labdarúgó nem tette magasra a lécet a két pattintással, így aztán Csordás Tibi a néggyel simán nyert. Jöhet a kockás has!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 24. 13:18, péntek | Bulvár

Elpusztult a világ leghíresebb mémkutyája, Kaboszu

Tizennyolc éves korában elpusztult Kaboszu, az a siba inu fajtájú kutya, aki a népszerű doge-mémet és a hasonló nevű kriptovalutát is inspirálta - jelentette a Sky News hírportál pénteken.

2024. Május 23. 15:24, csütörtök | Bulvár

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly, ami az elmúlt három év alatt 21,5 százalékos növekedés - közölte az Allianz biztosító legfrissebb globális jelentése az MTI-vel csütörtökön.

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával