Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Május 20. 12:23, szerda | Helyi
Forrás: Flesch Károly Nonprofit Kft.

Családbarát szolgáltatóhely tanúsítványt kapott a Flesch

Családbarát szolgáltatóhely tanúsítványt kapott a Flesch

A Flesch Károly Nonprofit Kft. sajtóközleménye.

A Flesch Károly Nonprofit Kft-n belül működik a Huszár Gál Városi Könyvtár, a FUTURA Élményközpont, a Fehér Ló Közösségi Ház, a Városi Televízió és a Flesch Központ. Évről-évre növekvő munkavállalói kör tartozik hozzánk, egyre több családért vagyunk felelősek.

Különösen nehéz terület a közművelődés, a hírszolgáltatás és a szórakoztatás, hiszen mi leginkább akkor dolgozunk, amikor az emberek pihennek, kikapcsolódnak. Valójában a mi feladatunk ezt biztosítani. Éppen ezért különös figyelmet kell fordítanunk munkavállalóinkra, hogy bírják ezt az idegi és lelki terhelést. Ennek egyik fontos eszköze, hogy csapatként tudjunk gondolkozni, támogatva egymást, odafigyelve egymásra.

Ezért is indultunk a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. (CSBO) családbarát védjegy programján, melyben, mint munkahely elértük az első, bronz fokozatot.

A Családbarát Hely tanúsító védjegy a pályázó munkahelyeket minősíti a családbarát szempontok szervezeten belülimegvalósulása szerint. A minősítés elnyerése a szervezet családbarát szempontok iránti elkötelezettségéről hiteles bizonyítékul szolgál.

Örömmel és büszkén tudatjuk, hogy átestünk a helyszíni auditáláson, mely érdemesnek talált bennünket, mint munkahely a bronz fokozatra, innentől ezt használhatjuk is felületeinken.

Az első ilyen lépés után, mint Családbarát Szolgáltatóhely is pályáztunk minden tagintézményünkkel, mert nem csak munkavállalóink felé fordulunk ilyen szemlélettel, hanem vendégeink, és a lakosság felé is. A szolgáltatóhely minősítésén is átestünk az auditáláson, és megkaptuk, mostantól viselhetjük itt is a Családbarát szolgáltatóhely bronz fokozatát a Flesch Központ, a Fehér Ló Közösségi Ház, a Huszár Gál Városi Könyvtár és a FUTURA Interaktív Természettudományi Élményközpontban is.

Ez egy olyan külső minősítő lehetőség, mely iránymutatás számunkra, és visszajelzés intézkedéseink, fejlesztéseink terén. Célunk, a folyamatos szemléletváltás és magas színvonalú szolgáltatás minden korosztály számára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak