Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2020. Október 01. 17:38, csütörtök | Helyi

Bemutatták a megyei kormányablakbuszt

Bemutatták a megyei kormányablakbuszt

Győr-Moson-Sopron megyébe is megérkezett a Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálat, vagyis a kormányablakbusz. A kitelepülés október 5-én kezdődik meg a megyében.

A kormányablakbuszok lehetővé teszik a kisebb településeken élők számára, hogy helyben, gyorsan intézhessék ügyeiket.A kormányablakbuszban elsősorban személyi igazolvány és útlevél igénylésére, lakcímváltozás bejelentésére, jogosítvánnyal, parkolási igazolvánnyal és diákigazolvánnyal kapcsolatos ügyek ügyintézésre valamint Ügyfélkapu-regisztrációra van lehetőség. Emellett az ügyfelek számos, bármely kormányablakban elérhető ügytípust is intézhetnek majd. Benyújthatják a hatósági eljárások megindítására szolgáló kérelmeiket és tájékoztatást kaphatnak az ügyintézés menetéről is, úgy mint a szükséges dokumentumokról, az esetleges eljárási díjakról és költségekről vagy az ügyintézési határidőről.

A kormányablakbusz októberben ellátogat a térségben többi között Ásványráróra, Darnózselire, Hegyeshalomba, Kimlére, Lébénybe, Mosonszentmiklósra, Rajkára.

A busz aktuális menetrendje elérhető a http://kormanyablak.hu/hu/gyormosonsopron-megye-mobiliz%C3%A1lt-ugyfelszolgalatweboldalon keresztül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.