Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2018. December 25. 16:56, kedd | Helyi
Forrás: Police.hu

Az ünnepek alatt sem vezetnek elég óvatosan az utakon

Az ünnepek alatt sem vezetnek elég óvatosan az utakon

Az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű három személyi sérüléses és három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. december 24-én 10 óra 35 perckor a 83-as számú főút 63+500 kilométerszelvényénél, Nagyszentpál térségében. Egy 32 éves férfi közlekedett személygépkocsival Győrszemere felől Győr irányába. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy jobbra ívelő kanyarból kiérve, keresztbefordulva átcsúszott a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, majd összeütközött a vele szemben érkező autóval. A balesetben két férfi életét vesztette, további négy ember megsérült.

Ugyanezen a napon 15 óra 35 perckor egy 31 éves férfi személygépkocsival Dunaszegen közlekedett az Országút utcában a 1401-es számú út irányába. Haladása során szintén egy jobbra ívelő kanyarban áttért a szemközti forgalmi sávba, majd vészfékezése ellenére fának ütközött. A balesetben az autó sofőrje megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 3 óra 59 perckor Győrben, a Tihanyi Árpád úton. Egy 25 éves győri férfi személygépkocsival haladt a Szigethy Attila út irányába. Közlekedése során a kereszteződésbe behajtva eddig tisztázatlan okok és körülmények között összeütközött a neki balról érkező autóval. A baleset során ketten megsérültek, őket a mentők kórházba vitték.

A 86-os számú főúton Csorna felől Szilsárkány irányába közlekedett egy 35 éves férfi személygépkocsival 18 órakor. Ennek során - eddig tisztázatlan okok és körülmények között - nekiütközött az előtte közlekedő segédmotor-kerékpárosnak. A baleset során hárman sérültek meg.

A közúti közlekedési balesetek bekövetkezésének körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.