Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. Július 10. 07:22, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Árokba borult egy busz az M3-ason, a főváros felé nagy a torlódás

Árokba borult egy busz az M3-ason, a főváros felé nagy a torlódás

Árokba borult egy busz az M3-as autópályán Aszód térségében hétfő reggel. A balesetben többen megsérültek, több kilométeres a torlódás.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a baleset az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán, a 41-es kilométernél történt, Aszód térségében. A körülmények egyelőre tisztázatlanok.

A balesetben többen megsérültek. A rendőrök a helyszínelést megkezdték, a forgalom egy sávon halad - tették hozzá.

Az Útinform a honlapján azt írta: több kilométeres a torlódás. Azt ajánlják, hogy aki teheti, már Hatvannál, az 55-ös csomópontnál térjen le a 3-as útra.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI megkeresésére elmondta, hogy a balesetet szenvedett buszon 38 utas és két sofőr utazott. Az előzetes vizsgálatok szerint az utasok közül huszonketten sérültek meg, tizennégyen könnyebben, nyolcan súlyosan.

Csámpai Attila a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a helyszínen a gödöllői, aszódi és hatvani tűzoltók segítettek a mentésben. Hozzátette, hogy a busz a vadhálót átszakította, és 8-10 méterre az úttesttől áll, így forgalmi akadályt nem jelent.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben