Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. Július 29. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Amy utolsó bizarr fotója

Amy utolsó bizarr fotója

Holtában is furcsa képek látnak napvilágot Amy Winehouse-ról, ugyanis a testőrei büszkén pózoltak hamvaival a búcsúceremóniája után.

Tegnapelőtt örökre elköszöntek Amy Winehouse-tól szerettei és legközelebbi barátai. A testőreinek azonban nem volt elég az agyukban elraktározott rengeteg emlék a tragikus sorsú énekesnőről. Ők szerettek volna valami kézzelfogható, utolsó relikviát. Ezért mielőtt átadták a Winehouse szülőknek Amy hamvait, még összeálltak vele egy fotóra, ami kétségkívül az egyik legbizarrabb dolog, amit valaha láthattunk sztárimádat okán. A marcona legények mellé úgy pózolnak a képen, mintha egyik élő kedvencük mellé állhattak volna oda büszkén.

De Wino rajongói között is akadnak olyanok, akik nem éppen megfelelően búcsúztak kedvencüktől. Kedd este a szomszédoknak riasztania kellett a rendőrséget, mert egy csoport fiatal részegen randalírozott Amy egykori lakása előtt. Mint később kiderült, az énekesnő iránti tiszteletükből rúgtak be, mert ennek szerintük ő örült volna. Az ittas fanok közül egyet le kellett tartóztatni, többeket pedig hazaszállítani, mert nem bírtak járni, és lefeküdtek az utcán aludni.

Címkék: amy winehouse

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.