Városlista
2021. január 27, szerda - Angelika

Hírek

2020. November 26. 16:13, csütörtök | Helyi

A Petőfi SK Lipót ellen lépett pályára az MKC

A Petőfi SK Lipót ellen lépett pályára az MKC

Szomszédvári rangadót játszottak a Megyei Női Kézilabda bajnokság 8. fordulójában. Az MKC serdülőcsapatával játssza mérkőzéseit ebben a bajnoki rendszerben. Farkas Veronika tanítványai ezúttal sem vallottak szégyent.

Bár az elején 7:0-ra is vezetett a Lipót, az első félidő végére felzárkóztunk és csak egygólos, 15:14-es hazai vezetés mellett fordultak a csapatok. A meccs végére aztán a rutin és a fizikai erőfölény egyértelmű lipóti sikert hozott. A végeredmény 33:25-lett.

"Magabiztos győzelmet arattunk a helyenként jól játszó fiatalok ellen "- mondta el Kántor Katalin lipóti vezetőedző. Farkas Veronika bővebben értékelte a látottakat: "Rosszul kezdtük a mérkőzést, 7-0 elhúzott a Lipót, a vasárnapi ebédlőasztalnál maradtunk! De a félidő végére fel tudtunk zárkózni. Voltak periódusok, amikor kimondottan jó kézilabdát játszottunk. A második félidőben, már nem tudtuk tartani a tempót a sokkal rutinosan felnőtt csapattal."

A legeredményesebb mosonmagyaróvári Sztranyovszki Laura lett, 8 góllal.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 27. 15:36, szerda | Helyi

Intézkedések a madárinfluenza miatt

Magas patogenitású madárinfluenza jelenlétét mutatták ki a szlovák Doborgaz (Dobrohost) község egyik baromfi-állományában január 22-én.

2021. Január 26. 13:22, kedd | Helyi

Élelmiszergazdasági válságkezelő programot indított az Agrárminisztérium

Élelmiszergazdasági válságkezelő programot indított az Agrárminisztérium a koronavírus járvány gazdasági hatásainak ellensúlyozására.

2021. Január 22. 08:51, péntek | Helyi

Nem történt bűncselekmény - Eljárást kezdeményeztek a fiatalkorúval szemben

Ismeretlen tettes ellen indított eljárást a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság, miután egy 16 éves lány feljelentését tett. Most a hatóság félrevezetésének bűntette miatt eljárást kezdeményezett a lány ellen.

2021. Január 21. 10:04, csütörtök | Helyi

Csatlakozott Bezenye a Szigetköz Natúrpark Egyesülethez

Sok más település mellett Bezenye is csatlakozott a Szigetköz Natúrpark Egyesülethez.