Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. November 26. 16:13, csütörtök | Helyi

A Petőfi SK Lipót ellen lépett pályára az MKC

A Petőfi SK Lipót ellen lépett pályára az MKC

Szomszédvári rangadót játszottak a Megyei Női Kézilabda bajnokság 8. fordulójában. Az MKC serdülőcsapatával játssza mérkőzéseit ebben a bajnoki rendszerben. Farkas Veronika tanítványai ezúttal sem vallottak szégyent.

Bár az elején 7:0-ra is vezetett a Lipót, az első félidő végére felzárkóztunk és csak egygólos, 15:14-es hazai vezetés mellett fordultak a csapatok. A meccs végére aztán a rutin és a fizikai erőfölény egyértelmű lipóti sikert hozott. A végeredmény 33:25-lett.

"Magabiztos győzelmet arattunk a helyenként jól játszó fiatalok ellen "- mondta el Kántor Katalin lipóti vezetőedző. Farkas Veronika bővebben értékelte a látottakat: "Rosszul kezdtük a mérkőzést, 7-0 elhúzott a Lipót, a vasárnapi ebédlőasztalnál maradtunk! De a félidő végére fel tudtunk zárkózni. Voltak periódusok, amikor kimondottan jó kézilabdát játszottunk. A második félidőben, már nem tudtuk tartani a tempót a sokkal rutinosan felnőtt csapattal."

A legeredményesebb mosonmagyaróvári Sztranyovszki Laura lett, 8 góllal.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.