Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Április 06. 05:00, szombat | Belföld
Forrás: InfoVáros

A 14. Harley-Davidson Open Road Festen egy 1200 köbcentis, egyedi festésű Seventy-Two lesz a fődíj a rendezvény nyereményjátékán

A 14. Harley-Davidson Open Road Festen egy 1200 köbcentis, egyedi festésű Seventy-Two lesz a fődíj a rendezvény nyereményjátékán

Mező Misi: „Gyerekként szerettem bele a motorozásba”

A Harley-Davidson több mint egy motormárka, a Harley-Davidson mára már életmód, életérzés, amit mindenki megismerhet a 2013-ban június 5. és 9. között már 14. alkalommal Alsóörsön megrendezendő Harley-Davidson Open Road Festen. Idén számos zenei, kulturális és egyéb program mellett egy fantasztikus meglepetésben is részesülnek azok, akik az április közepén, a facebook-on indítandó nyereményjátékra regisztrálnak, és részt vesznek a fesztiválon, ugyanis valaki közülük egy, az Open Road Fest-hez igazodó, egyedi festésű Seventy-Two nyergében térhet haza. A kultikus nyereményre máris bejelentkezett a fesztivál egyik hazai sztárfellépője, Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere, aki a nemrég megrendezett Autó, Motor és Tuning Show-n már ki is próbálhatta, milyen érzés egy ilyen „koronaékszeren” ülni.

Noha még csak éppen várjuk a tavaszt, már javában folyik a 14. Harley-Davidson Open Road Fesztivál szervezése. A szervezők idénre is sok meglepetést és fantasztikus hangulatot ígérnek, ráadásul a hazai fesztiválok történetének talán legértékesebb nyereményét viheti haza az, aki egyrészt április 15-től regisztrál a fesztivál facebook oldalán, másrészt ott lesz június 5. és 9. között Alsóörsön.

„Április közepén indítjuk el nyereményjátékunkat a facebook segítségével. Érdemes lesz regisztrálni mindenkinek, ugyanis a fődíj egy 1200 köbcentis, Seventy-Two Harley-Davidson lesz. A fantasztikus, nagy értékű motort június 8-án este sorsoljuk ki a helyszínen, azaz valaki egy vadonatúj, egyedi festésű kétkerekű boldog tulajdonosaként távozhat majd Alsóörsről. De ezen kívül is számos programmal, a regisztrációhoz köthető sok játékkal várunk idén is mindenkit” – fogalmazott Dobai Attila fesztiváligazgató.

Egy biztos, rendkívül értékes nyeremény már sokaknak felkeltette az érdeklődését, hiszen a Harley-Davidson standján megtekinthető volt a nemrég megrendezett Autó, Motor és Tuning Show-n. Sőt, a 14. Harley-Davidson Open Road Fest egyik hazai sztárfellépője, a Magna Cum Laude frontembere, Mező Misi már közelebbi ismeretséget is kötött a kultikus modellel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 13:36, kedd | Belföld

1,7 százalékkal nőtt a GDP

A bruttó hazai termék (GDP), a gazdaság teljesítménye 2024 első negyedévében 1,7 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden első becslése alapján.

2024. Április 30. 08:30, kedd | Belföld

MÁV-Volán: május 1-jén ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok

Május elsején a vonatok az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek, másnap már a megszokott munkanapi menetrend érvényes - tudatta a MÁV Zrt. kedden az MTI-vel.

2024. Április 30. 08:28, kedd | Belföld

Maruzsa Zoltán: cél a köznevelés digitalizációja

A kormány ebben a ciklusban a magyar köznevelés digitalizációját tűzte ki célul - jelentette ki a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára hétfőn Szolnokon.