Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2017. Május 21. 00:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Ma még lehet jelentkezni az alkotói pályázatra

 Ma még lehet jelentkezni az alkotói pályázatra

Idén is alkotói pályázatot hirdetett óvodások, általános iskolások és középiskolások részére az Országos Tűzmegelőzési Bizottság és a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A pályázat célja, hogy a gyerekek a kreatív alkotásaikon keresztül mutassák be a tűzoltók izgalmas és egyben veszélyes világát.

A pályázati anyagoknak eredetiben, személyesen vagy postai úton kell megérkezniük, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság részére. Az alkotások benyújtásának határideje 2017. május 21.

Az eredményhirdetést június 2-án, az országos díjátadót pedig június 9-én tartják, utóbbit a Fővárosi Nagycirkuszban, ahová a megyei díjazottakat és családtagjaikat is meghívják. Az az iskola vagy óvoda, ahonnan a legtöbb pályázatot nyújtják be, elnyeri a „Legkreatívabb óvoda/iskola 2017” címet.

Ebben a létesítményben a tűzoltóság egy tűzoltási és roncsvágási bemutatót tart. A pályázattal kapcsolatos részletes információt a megyei honlapunkon találnak.

http://gyor.katasztrofavedelem.hu/hirek/3361-ismet-alkotoi-palyazatot-hirdet-az-orszagos-tuzmegelozesi-bizottsag

Várjuk az ovisok, iskolások és középiskolások alkotásait is!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: